Skalv av glede

STAVANGER (Dagbladet): Bjørn Maaseide er rørt og stolt over å kunne vise seg fra sin beste side på hjemmebane. Publikum svarte med trampeklapp.

I går ble det en seier og et tap på Maaseide og hans makker Iver Horrem. Publikum derimot var ikke tvil om hvem som var deres favoritt på centercourten. Det var Bjørn Maaseide fra Sandnes.

- Det var en veldig god følelse å krige som en idrettsmann og jeg er tilbake som en maskin, sier Maaseide og fortsetter:

- Jeg skalv etter kampen og var litt rørt. Det er stort å vinne på hjemmebane, sier Maaseide, som gråt noen gledestårer da han måtte si noen ord til hjemmepublikum etter kampen.

Han og makker Iver Horrem ble i fjor nummer 13 under samme turnering i fjor. I år er målet å komme seg høyere opp på resultatlistene.

Maaseide/Horrem vant det første settet i første kamp med 21- 17 mot Teixeira/Pedrosa. Deretter tapte duoen 17- 21 i andre, før det dramatiske tredjesettet. Med et svært entusiastisk publikum i ryggen snudde gutta fra 13- 14 til 16- 14-seier. Det siste norske poenget var et serveess fra Iver Horrem.

- Jeg gjorde noen grove feil og derfor var ekstra godt å snu trenden, sier Horrem.

I sin andre kamp i går møtte nordmennene Alvarez/Rosell fra Cuba. De kubanske gutta måtte ha ni matchballer for å avgjøre kampen.

GLEDESTÅRER: - Stort å vinne på hjemmebane, sier Bjørn Maaseide.