Skamfulle Wimbledon-supportere

Wimbledons supportere slakter spillerne og britisk presse etter at Egil Olsen fikk sparken som manager i klubben.

På nettstedet «it's a Weird & Wonderful World» blir spillerne ifølge NTB beskrevet som late idioter, mens pressen omtales som rabiate og en skam for England.

- Det gjør meg trist at Egil Olsen er borte. Han forsvant ikke fordi ideene hans slo feil. De eneste gangene stilen hans ble utført ordentlig, hadde vi suksess - borte mot Manchester United (1-1) og hjemme mot Leeds (2-0) er perfekte eksempler, skriver «Jonesy» som er redaktør for nettstedet.

- Jeg gledet meg til å se Olsen gjennomføre sin stille revolusjon. Nå kommer det ikke til å skje, delvis takket være en rabiat presse som var ute etter hans blod helt fra starten. Britiske medier gjør meg skamfull på samme måte som britiske fotballpøbler når de går amok i utlandet, fortsetter han.

- Jeg er overbevist om at soneforsvar, utført ordentlig, ville gjort Wimbledon vanskeligere å slå. Jeg fant Olsens analysemetoder både interessante og imponerende. Fotball er fortsatt i den mørke tidsalder her i landet, og jeg håper at de nordmenn som er igjen i klubben vil bidra til dens gjenfødsel.

- Jeg nekter ikke for at resultatene var bånn, og at Egil Olsen ikke maktet å håndtere elitespillere med nykker. Uheldigvis behandlet han dem med respekt og trodde at de hadde hjerner.

- Jeg ønsker ham alt godt. En hederlig mann som brukte tid på meg og lærte meg mye fotball, skriver «Jonesy» på sine hjemmesider.

Også i nettstedets gjestebok har mange fans sagt sin mening om Drillo, og de aller fleste uttrykker sympati overfor Drillo.

- Jeg håper at Drillo ikke reiser hjem i den tro at han ble hatet av tilhengerne. Pressen tilga ham aldri at han slo England. I dag skammer jeg meg over å være Wimbledon-tilhenger, spillernes oppførsel har vært skammelig, skriver «Phil».

- Egil Olsen er ingen idiot. Han er en hederlig og ærefull mann som var for intelligent for de slaskene han var uheldig nok til å være manager for. Vant til å bli skjelt ut av Joe Kinnear klarte de ikke å forholde seg til en manager som behandlet dem som voksne og som om de var intelligente, skriver «Nicholls».

- Jeg håper at klubben ikke beveger seg bakover ved å utnevne en Crazy Gang-idiot som Vinnie Jones, John Fashanu eller Joe Kinnear, legger han til.