Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skammelig at treneren ikke respekterer spillerne

LSK-Nosa i strupen på Henning Berg.

FØLER SEG URETTFERDIG BEHANDLET: Nosa Igiebor (t.h.) mente han trengte hvile i Lillestrøms kamp mot Viking etter å ha spilt landskamp helgen i forveien. Trener Henning Berg mente imidlertid at han skulle spille. Nå føler nigerianeren seg urettferdig behandlet.Foto: Terje Bendiksby / Scanpix .
FØLER SEG URETTFERDIG BEHANDLET: Nosa Igiebor (t.h.) mente han trengte hvile i Lillestrøms kamp mot Viking etter å ha spilt landskamp helgen i forveien. Trener Henning Berg mente imidlertid at han skulle spille. Nå føler nigerianeren seg urettferdig behandlet.Foto: Terje Bendiksby / Scanpix . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det krangles på Åråsen. Nosa Igiebor (20) omtaler Lillestrøm-trener Henning Berg som respektløs etter uenighet om spilletid og posisjon, skriver VG.

Det ble uenighet mellom de to da Igiebor ba om å få slippe å spille seriekampen mot Viking. Nigerianeren droppet også trening.

- Jeg fortalte Henning at jeg trengte hvile. Da reagerte han med å si at jeg var nødt til å spille kampen fordi jeg hadde spilt landskamp helgen før. Var jeg frisk nok til å spille den, kunne jeg spille mot Viking også. Jeg ble overrasket, og jeg synes det er skammelig at treneren ikke respekterer og hører på spillerne sine, sier Nosa Igiebor til VG.

Henning Berg på sin side sier at Igiebor må følge klubbens regler akkurat som de andre spillerne. Søndag spilte Nosa dessuten landskamp for U23-landslaget til Nigeria.

- Når Nosa ikke møter på trening, og deretter spiller landskamp. Da ser det ikke helt bra ut, sier Berg til VG.

LIKE REGLER: Henning Berg mener at Nosa Igiebor må følge reglene som alle andre.Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix
LIKE REGLER: Henning Berg mener at Nosa Igiebor må følge reglene som alle andre.Foto: Svein Ove Ekornesvaag / Scanpix Vis mer

Midtbanespilleren klager også på at han brukes en del som ving:

- Jeg er verken fornøyd eller komfortabel med det. Nå gir jeg klar beskjed, hvis ikke han (Berg) responderer på det, må jeg hva som skjer videre, sier 20-åringen.

Lillestrøms neste seriekamp er bortemøtet med Odd i Skien fredag. Det er uklart om Igiebor får plass i startelleveren etter turbulensen.

VG skriver for øvrig at reservekeeperen Alexander Nadj får forlate LSK. Han havnet også i bråk med trener Henning Berg. Svensken hadde vanskelig for å godta at Berg valgte juniorkeeper Andreas Fjeldstad i seriemøtet med Viking.

(NTB)