Skammelsrud frykter for landslagsplassen

Bent Skammelsrud er ikke veldig fornøyd med at han må spille treningskamp for Rosenborg istedet for landskamp for Norge.

- Jeg skulle gjerne vært med til Tyrkia, sier Skammelsrud til Adresseavisen.

Skammelsruds navn var ikke blant de landslagssjef Nils Johan Semb leste opp da han i går presenterte troppen som mandag reiser til Tyrkia.

- Selv om jeg har spilt sju av de åtte siste kampene sentralt på midtbanen på landslaget, er det alltid en risiko for at man mister plassen igjen, sier Skammelsrud.

Bakgrunnen for uteblivelsen fra landslagstroppen er en avtale mellom Nils Johan Semb og Nils Arne Eggen. Rosenborg spiller mot Gent i sin siste oppkjøringskamp før mesterligaen dagen før landskampen mot Tyrkia. Avtalen mellom de to Nils'ene ble at Semb skulle få ta med seg forsvarsrekka til trønderne, mens Skammelsrud spiller kampen mot Gent.

Til Tyrkia-kampen har Semb tatt ut flere av Skammelsruds konkurrenter til den sentrale midtbaneplassen. Både Kjetil Rekdal, Ståle Solbakken og Eirik Bakke er med, i tillegg til indreløper Erik Mykland som aldri har lagt skjul på at det er sentralt han vil spille.

borje.kleboe.eidissen@dagbladet.no

USIKKER: Bent Skammelsrud er ikketrygg på at landslagsplassen skaloverleve Tyrkia-kampen.