Skammelsrud håper på Brann-kampen

AMSTERDAM (Dagbladet.no): - Jeg håper jeg kan spille mot Brann, sier Bent Skammelsrud som gikk av med ei lårhøne mot Ajax i går kveld.

36-åringen sto over restitusjonstreninga i formiddag. I stedet ble han plassert i badekaret på rommet sitt på Hilton Hotel av RBKs medisinske apparat.

Litt mindre smerter og fortløpende behandling med medisiner og isposer gjør at midtbaneveteranen fortsatt har et håp om å kvitte seg med lårskaden han fikk i møte med Zlatan Ibrahimovic i 1. omgang i går.

- Det er stivt, men det pleier å være verst dagen etter. Siden det er den siste seriekampen mot Brann søndag vil jeg gjerne være med. Da får vi ta i mot medaljer og sånn også, sier Skammelsrud til Dagbladet.no.

Seriegullet han får søndag er hans 11. strake i RBK. Blir låret ikke bra nok kan han ha spilt sin siste seriekamp for RBK. Det er ennå ikke avklart om han går på en ny sesong.

- Jeg har ikke tenkt på det, men jeg kan ha spilt min siste seriekamp, ja.

RBK-lege Grøntvedt sier Skammelsrud er tvilsom til søndag, og trolig klar til Champions League-oppgjøret mot Inter Milan onsdag.

- Slike skader tar 3-4 dager. Det er nokså sikkert at han kan spille onsdag. Jeg vet han har veldig lyst til å spille mot Brann også, sier RBK-legen.

Skammelsrud er optimist, for det er høyre lår som er hovent i dag.

- Det pleier jeg bare å bruke til å stå på uansett.

(Dagbladet.no)