Skammelsrud hyllet

Bent Skammelsrud var en populær mann dagen etter seieren over Slovenia - blant argentinske turister.

Det ble røre i resepsjonen på SAS-hotellet da Skammelsrud kom for å sjekke ut. Flere ville ha autografen, og Elisabet Mandon passet på å bli fotografert sammen med Rosenborgs midtbanemann.

- Det norske landslaget er berømt i Argentina, som Frankrike og Tyskland. Jeg fikk autografen for nevøen min. Han er fotballgal, så det var synd at han ikke var her, sa Nandon til NTB.

Skammelsrud stilte villig opp for argentinerne, men han tror ikke populariteten bringer ham noe nærmere en proffkarriere i det søramerikanske landet.

- Det må være hvis de har oldboyslag der nede, smilte 33-åringen.

Nesen var fin dagen derpå, til tross for albuen Slovenias stjernespiller Zlatko Zahovic satte i fjeset på ham i 2. omgang onsdag. Men Skammelsrud var sliten.

Brann neste

- Feiringen foregikk i rolige former, men jeg sov ikke så mye. Vi har vært samlet i 10 dager, og det er på grensen, mente mannen som nok spilte sin beste landskamp noen sinne. Lørdag må han være nullstilt igjen, for da venter Brann i Bergen.

- Hverdagen kommer fort, men dat har alltid vært greit å motivere seg. Nils (Arne Eggen) får oss nok ned på jorda, men den jobben er ikke så vanskelig heller. Det er ikke akkurat 18-åringer vi snakker om, sa Bent Skammelsrud og kikket bort på lagkamerat Erik Hoftun.

Den 30 år gamle midtstopperen var litt «uggen» i kroppen etter onsdagens opplevelser, men forlot hovedstaden med en god følelse.

- Det er godt å tenke på at jeg har bidratt med å sende Norge til EM-sluttspillet, sa han.

(NTB)