Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skammelsrud solgt til Leverkusen

TRONDHEIM (NTB): Bent Skammelsrud ble i dag solgt til bundesligaklubben Bayer Leverkusen. Lynkjappe forhandlinger i helgen resulterte i at Rosenborg-direktør Rune Bratseth gikk med på å selge lagkapteinen for to millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skammelsrud hadde en avtale med klubben om at han skulle få prøve seg dersom det dukket opp tilbud fra proffklubber, og det er bakgrunnen for at han fikk gå så billig.

Overgangsfristen i Tyskland går ut mandag klokka 15.00, derfor var det viktig å bli enige fort. Bratseth førte forhandlingene for RBK, mens tyskerne hadde flere involverte.

Skammelsrud har allerede forhandlet ferdig sin personlige kontrakt med Leverkusen, og de siste fakser og underskrifter sendes mandag. Vårsesongen i bundesliga starter siste helgen i januar. Leverkusen har da bortekamp mot Karlsruhe.

FORSVINNER: </B>Så forsvinner altså nok en av Nils Arne Eggens disipler til utlandet. Nå er det kapteinen selv, Bent Skammelsrud (t.h) som drar - til Tyskland.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!