Skammens kveld på Anfield

Sjokktap hjemme mot tabelljumbo Wolves.

PINLIG: Liverpool-spillerne ser vantro ut etter at Wolves har tatt ledelsen på Anfield. Foto: (AP Photo/Tim Hales)
PINLIG: Liverpool-spillerne ser vantro ut etter at Wolves har tatt ledelsen på Anfield. Foto: (AP Photo/Tim Hales)Vis mer

Liverpool - Wolves 0-1

Roy Hodgsons jobb som Liverpool-manager henger i en tynn tråd etter at Stephen Ward sikret borteseier for bunnlaget Wolverhampton på Anfield Road onsdag.

Hodgson har ikke klart å få grep om laget siden han ble ansatt i sommer, og mot Wolves fikk Liverpools rimelig gode hjemmestatistikk en stygg svart flekk.

- Dessverre hadde vi en skikkelig dårlig dag på jobben. Bortsett fra at spillerne jobbet så hardt de kunne var det ikke mye som fungerte for oss i kveld, teknisk var vi ikke i nærheten av vårt beste. Tempoet i spillet vårt var langt unna det vi ønsker. Som et resultat tapte vi kampen, sier Hodgson til Sky Sports.

Ingen ble imponert over hjemmelaget på Anfield onsdag. De skapte få sjanser, og 0-0 til pause ga et riktig bilde av en kjedelig første omgang.

Vondt skulle bli verre ti minutter etter hvilen. Kommunikasjonen i Liverpool-forsvaret sviktet, og Sylvan Ebanks-Blake kunne enkelt trille ballen til Ward, som alene med Pepe Reina satte ballen iskaldt i mål.

Hodgsons disipler klarte aldri å snu kampen etter målet. Martin Skrtels scoring to minutter før slutt ble korrekt annullert for offside, og Wolves hoppet opp fra jumboplassen i engelsk eliteserie med sesongens femte trepoenger.

Liverpool blir på sin side liggende på 12.-plass i serien. Det tidligere topplaget har scoret fattige 21 mål på 18 kamper, og Hodgson bør føle seg heldig om han starter 2011 i sjefsstolen på Anfield.

- Vi var litt uheldige som tapte kampen, 0-0 ville ikke vært et urettferdig resultat. Men sånn kan det gå. De fikk en heldig scoring, vi tapte alle tre poengene og skuffet fansen vår nok en gang, sier Hodgson.

(NTB/Dagbladet)

SJOKKERTE ANFIELD: Stephen Ward trillet inn kampens eneste mål, og påførte Liverpool sesongens andre hjemmetap. Det andre kom mot Blackpool. Foto:  AFP PHOTO/ ANDREW YATES
SJOKKERTE ANFIELD: Stephen Ward trillet inn kampens eneste mål, og påførte Liverpool sesongens andre hjemmetap. Det andre kom mot Blackpool. Foto: AFP PHOTO/ ANDREW YATES Vis mer