- Skammer meg

Han så fire baklengsmål fra benken og opplevde det siste rett før slutt. Etterpå var Lyn-spiller Jonny Hanssen rasende.

LA MANGA (Dagbladet): - Vi gjorde ingen ting av det vi har trent på, sier Hanssen. Grunnen til det er sansynligvis at Amerikas beste klubblag - Los Angeles Galaxy - er et par klasser over Lyn, minst, uansett årstid og dagsform. Amerikanerne er nemlig også i oppkjøringsperioden (ligaen starter 15. april). Og når Lyn sier de mangler spillere, hvilket de gjorde, nevnes også at Galaxy manglet sin guatemalske toppscorer Carlos Ruiz (27 mål i fjor).

Sommeren 2000 var han i Oslo og prøvespilte for Lyn. Han ble sendt hjem igjen fordi oksygenopptaket hans var for dårlig.

- Flaut

- Jeg skammer meg over det vi gjorde, sier Jonny Hanssen.

- Det er flaut å bli rundspilt på denne måten. Men sannsynligvis er vi ikke bedre.

Lyn-trener Teitur Thordarson har sett frisk og offensiv ut siden han tok jobben i Oslo. Etter et kvarter mot Galaxy så han ut som om han var tilbake i Brann. For det var ikke bare det at amerikanerne rundspilte Lyn - de lo av dem også. Stort sett hele tida.

- Godt humør

- Vi er et lag med godt humør, sier Galaxy-trener Sigi Schmid.

- Spillerne kommuniserer fint. Og det var lett for oss i denne kampen - Lyn var ingen målestokk. Vi var sterkere, hurtigere og bedre i spillets tekniske faser.

På godt norsk var de best i alt.

Lyn-laget: Ødegaard, Hamoud, Hansen, Lustü, Håkonsen (Sokolowski i 25 min.), Sørensen, Swift, Rustadstuen (Dahl i 20 min/Hanssen i 35 min.), Gudmundsson, Sundgot (Hadzimehmedovic i 45 min.), Sigurdsson.

MISFORNØYD: Lyn fikk det ikke til mot det amerikanske laget Los Angeles Galaxy i La Manga-turneringen i går. - Det er flaut å bli rundspilt på denne måten, sier Jonny Hanssen.