PÅ VEI BORT:  Nicklas Bendtner får trolig ikke ny kontrakt i Arsenal. I en ny klubb ønsker dansken en superlønn. Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis
PÅ VEI BORT: Nicklas Bendtner får trolig ikke ny kontrakt i Arsenal. I en ny klubb ønsker dansken en superlønn. Foto: AP Photo/Lefteris PitarakisVis mer

Skandale-Bendtner krever 40 millioner i superlønn

Mens Ramsey og Cazorla skrev under nye kontrakter.

(Dagbladet): Det er sjeldent Nicklas Bendtner får positiv omtale. Den danske landslagsspissen har det med å skaffe seg overskrifter utenfor fotballbanen.

Senest denne måneden ble han observert mens han truet en taxisjåfør i København. Turen til København var heller ikke godkjent av Arsenal-sjef Arsené Wenger.

26-åringen har tilbrakt stort sett hele sesongen på Arsenal-benken, og manager Arsené Wenger har hintet om at dansken ikke får fornyet sin kontrakt som går ut etter inneværende sesong.

Det betyr at Bendtner og sin agent fritt kan forhandle med nye klubber.

Forhandler med klubber Ifølge danske Ekstrabladet, må klubben som eventuelt vil ha Bendtner i sin stall, virkelig åpne lommeboka. For dansken lønnskrav er på elleville 40 millioner kroner i året!

Danskens agent Tom Brooks er av den oppfatning, at Bendtners nye klubb må legge ekstra penger på bordet, siden spissen forlater Arsenal gratis.

Brooks skal visstnok allerede ha lagt fram forslaget for en rekke klubber.

I 2009 skrev Bendtner under en femårsavtale med London-klubben. I løpet av årene har han blitt lånt ut til både Sunderland og Juventus. Ifølge avisen har likevel årslønnen hans ligget på mellom 20-25 millioner kroner.

Den danske fotballeksperten Jan Koldberg er svært forundret over Bendtners lønnskrav.

- Han er i en situasjon hvor han slettes ikke velge fra øverste hylle. Hvis han tror han kan få en årslønn på 40 millioner kroner, har han bommet fullstendig på mål, sier han til Ekstrabladet.

Nye kontrakter I dag ble det også klart at Arsenal-duoen Aaron Ramsey og Santi Cazorla har forlenget sin kontrakt med London-klubben. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Jeg er veldig glad for å ha signert en ny kontrakt. Denne klubben gjør meg glad, sier Cazorla til hjemmesiden.