- Skandale hvis Brann rykker ned

Bent Skammelsrud og Azar Karadas håper av hele sitt hjerte at Brann berger plassen i Tippeligaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg liker ikke situasjonen. Det vil være en skandale for Tippeligaen hvis Brann rykker ned, sier Skammelsrud til Dagbladet.

RBK møter Brann hjemme på Lerkendal. Vinner trønderne, samtidig som Moss slår Stabæk, så rykker bergenserne rett ned i førstedivisjon. Azar Karadas spilte på Brann i fjor, og synes nesten det er greit at han må sitte på tribunen (tre gule kort) og ikke kan være med å sende sine gamle venner ned en divisjon.

- Huff, ja, jeg håper virkelig ikke at det skjer. Men dette påvirker ikke vår innstilling til kampen. Den håper jeg selvsagt at RBK vinner. Men jeg tror Brann klarer seg uansett. De er gode nok til det, sier Azar til Dagbladet.

Utladning

I Brann takker de for omtanken, og synes faktisk det er både nyttig og hyggelig.

- Det er alltid hyggelig at noen snakker fint om deg. Og det er ikke rart. Folk forstår at norsk fotball trenger Brann. Vi er viktige fordi vi trekker mye folk til alle arenaer vi kommer til, og vi er et lag som setter farge på serien, sier Brann-trener Teitur Thordarson til Dagbladet.

Han tror ikke Rosenborg blir preget av at spillerne håper Brann berger seg. Han tror mer på at Brann vinner fordi de kan spille god fotball. Særlig mot RBK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer