Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skandale hvis ikke Henry vinner

Arsenal-sjefen før fotballkåring.

Arsenal-manager Arsène Wenger mener det er en skandale dersom ikke Thierry Henry blir kåret til årets beste spiller i Europa og verden.

Arsenals stjernespiss er nominert både til Gullballen, årets europeiske spiller, og til FIFAs utnevnelse av verdens beste fotballspiller. Førstnevnte avgjøres mandag kveld, den andre 20. desember.

- Personlig vil jeg gi ham begge. Jeg synes det er en skandale hvis han ikke vinner, slår Wenger fast, og legger til at en spiller i Henrys posisjon må overbevise i hver eneste kamp han spiller.

- Men se hva han har utrettet det siste året sammenlignet med en hvilken som helst annen spiller i verden. Det finnes ikke hans like, sier Wenger om sin landsmann, som er toppscorer i engelsk eliteserie denne sesongen med 15 mål.

27-årige Henry selv er ikke like opptatt av utmerkelser som sin sjef.

- Det viktigste er å vinne noe med laget. Man kan ikke spille alene på banen. Uten laget kan jeg ikke uttrykke meg selv, sier franskmannen.

(NTB-AFP)

TO PRISER, TAKK:</B> Arsene Wenger mener Thierry Henry fortjenere å bli kåret til verdens beste fotballspiller.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media