NFL-SKANDALE:   Dianna Russini (innfelt) var først ute med nyheten om at Kirk Cousins (i midten) skulle være startende quarterback for Washington Redskins. I stedet for ros for å ha nyheten først, fikk hun en skyllebøtte mot seg. Foto: NTB Scanpix
NFL-SKANDALE: Dianna Russini (innfelt) var først ute med nyheten om at Kirk Cousins (i midten) skulle være startende quarterback for Washington Redskins. I stedet for ros for å ha nyheten først, fikk hun en skyllebøtte mot seg. Foto: NTB ScanpixVis mer

Skandale i amerikansk fotball: Hevdet TV-kjendis ga munnsex mot nyheter

Måtte beklage.

(Dagbladet): TV-ankeret Dianna Russini serverte nyheter om det amerikanske fotballaget Washington Redskins før alle andre. Det fikk kona til lagets toppsjef til å gripe til Twitter.

- Vær så snill å fortelle hvor mange BJ's (blowjobs) du måtte gi for denne historien. Og lo de av deg før eller etterpå, skrev Jessica McCloughan. Nå har hun rykket ut og beklaget.

Amerikanske medier har gasset seg i NFL-skandalen de siste dagene. Dianna Russini jobber som anker for TV-kanalen ESPN. For noen dager siden var hun først ute med nyheten om at Kirk Cousins (27) skulle erstatte Robert Lee Griffin III (25) som lagets startende quarterback.

Kokte over Jessica McCloughan er kona til toppsjef Scot McCloughan. Følelsen av at klubben lakk som ei sil fikk det til å koke over. Tweeten med antydningen om at TV-ankeret brukte munnsex for å få innside-informasjon går ikke akkurat inn under definisjonen «politisk korrekt».

De første spekulasjonene gikk ut på at det måtte dreie seg om en falsk Twitter-konto. Men onsdag kveld tilsto toppsjefens kone at det var hun som hadde forfattet ordene.

I en uttalelse sier hun:

- Jeg beklager dypt de nedsettende kommentarene om en ESPN-reporter på min personlige Twitter-konto. Kommentaren var ubegrunnet og upassende, og jeg har stor respekt for både reporteren og ESPN.

HAVNET I OVERSKRIFTENE: Jessica McCloughan (til høyre) - kona til Washington Redskins-sjef Scot McCloughan - klasket til på Twitter, men måtte beklage.
HAVNET I OVERSKRIFTENE: Jessica McCloughan (til høyre) - kona til Washington Redskins-sjef Scot McCloughan - klasket til på Twitter, men måtte beklage. Vis mer

Hun fortsetter:

- Jeg beklager også at mine uttalelser har ført til negativ oppmerksomhet rundt Redskins og klubbens ledelse. Mine kommentarer gjenspeiler på ingen måte meninger eller holdninger i organisasjonen. Jeg beklager at oppførselen min har påvirket laget og dets lojale tilhengerskare.

- Utmerket reporter ESPN sier i en uttalelse:

- Dianna er en utmerket reporter som aldri skulle blitt utsatt for den type vulgære kommentarer. Vi er ekstremt skuffet.

Dianna Russini - som har 31 000 følgere på Twitter - har i ettertid fått massiv støtte. Jessica McCloughans Twitter-konto er nå lagt ned.

Skandale i amerikansk fotball: Hevdet TV-kjendis ga munnsex mot nyheter