Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skandalebildene ingen fikk se

Modellen Kelly Kay forsøkte å storme Super Bowl-finalen, men ble slengt i bakken før TV-kameraene plukket henne opp.

ARRESTERT: Kelly Kay avbildet hos politiet i varetekt. Modellen har siden blitt sluppet fri. Foto: NTB scanpix
ARRESTERT: Kelly Kay avbildet hos politiet i varetekt. Modellen har siden blitt sluppet fri. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kansas City Chiefs vant Superbowl etter 31-20 over San Francisco 49ers natt til mandag. Dermed kunne quarterback Patrick Mahomes juble for klubbens første triumf på 50 år.

Forrige gang klubben gikk til topps i den prestisjetunge turneringen var norske Jan Stenerud en sentral figur på laget.

Det var derimot ikke bare det sportslige som sto i fokus på Hard Rock Stadium i Miami. Mange gleder seg nesten like mye til pauseshowet som selve kampen, og denne gangen var det artistene Jennifer Lopez og Shakira sto for underholdningen.

Den blonde streakeren Kelly Kay (27), som egentlig heter Kelly Green, gjorde også et forsøk på å komme i rampelyset og få sine 15 minutter med berømmelse.

- Livet er for kort til å angre

Idrettshistorien er full av streakere med mer eller mindre vellykkede forsøk på å ta seg inn på banen. Kay faller inn i kategorien over dem som ikke lykkes.

Hun forsøkte å ta seg inn på Hard Rock Stadium, men ble stoppet av sikkerhetsvaktene før hun kom seg inn på gresset. Det hindrer imidlertid ikke Kay fra å legge ut stuntet på sosiale medier.

- Gjør hva du vil, når du vil. Livet er for kort til å angre på ting, skriver hobbyfilosofen på Instagram.

En video modellen har lagt ut viser at en rekke vakter legger henne i bakken og holder henne fast. Siden Kay aldri kom seg inn på banen, fikk TV-seerne heller aldri med seg stuntet.

- Takk for at dere tok meg imot, NFL, skriver Kay til slutt på Instagram.

Promoterte selskap

Under fjorårets Champions League-finale var det en annen streaker, Kinsey Wolanski, som stjal showet.

Den lettkledde modellen stormet banen under kampen mellom Liverpool og Tottenham, før hun også til slutt ble tatt igjen av vaktene.

På badedrakta hadde hun logoen til selskapet til sin daværende kjæreste, Vitaly Zdorovetskiy, og det hele var et promoteringsstunt for nettsida. Siden den gang har det blitt slutt mellom Wolanski og ham.

HYLLES: Den kontroversielle undertøysmodellen Kinsey Wolanski får mye hets for sine elleville påfunn, men nå får hun støtte fra en norsk 21-åring. Video: NRK/Rødt Kort Vis mer

Nå viser det seg at Kay jobber for det samme selskapet. I innlegget på Instagram har hun tagget Zdorovetskiy, og andre bilder på hennes profil viser modellen i liknende badedrakter som den Wolanski brukte.

Kay ble arrestert og tatt inn i varetekt etter opptrinnet. 27-åringen har siden sluppet fri.

Wolanski gjentok sitt stunt fra Champions League-finalen under slalåmrennet i Schladming i slutten av januar. Hennes tidligere svigermor, Elena Zdorovetskiy, hoppet over gjerdet under cricketfinalen mellom England og New Zealand i juli.