Skandalekamp

Seks spillere ble sendt i dusjen etter slåsskampene mellom Vålerenga og Manglerud/Star i går. Bård Sørli ble sendt til legevakta etter å ha blitt skallet av en M/S-spiller.

Vålerenga vant oppskriftsmessig med 6-0 over Manglerud/Star, men det var ikke resultatet som vakte mest oppsikt i Manglerudhallen i går.

Da det gjensto 15 sekunder av første periode, brakte det løs. Aksell Grüsell og Hans Abrahmsson begynte å knuffe på hverandre etter en blokkering, og sekunder seinere var tre slåsskamper i gang på isen.

- Dette var ikke akkurat noen hverdagskost. Vi måtte bare konsentrere oss om å forhindre at det ble flere slåsskamper, og bare la kamphanene gjøre seg ferdig, forteller kampens dommer Lars Dahl fra Rosenborg.

I alt delte han ut seks matchstraffer, tre til hvert lag. For Manglerud/Star ble Georgi Koslov, Magnus Lindstrøm og Axel Grüsell sendt i dusjen, og Hans Abrahamsson, Rune Fjeldstad og Bård Sørlie fikk marsjordre for Vålerenga.

Bård Sørli ble skallet av en Manglerud-spiller og måtte på legevakta for å sy etter episoden.

- Det er slik som skjer på ishockeybanen, det er mye følelser i sving, og det smeller fort. Dette går nok veldig bra, sa en forslått Bård Sørli til NRK-sporten i går kveld.

- Skallingen er noe av det styggeste jeg har sett i mine fem år som eliteseriedommer, sier dommer Dahl.

Vålerenga vant kampen, med perioderesultatene 0-2, 0-2, 0-2.