RASERIUTBRUDD: Den amerikanske landslagskeeperen fikk kontrakten terminert. Det var hun veldig lite fornøyd med. Video: Fullscreen Media Vis mer

Skandalekeeperen bryter sammen når hun får beskjeden:
 - 17 år og nå er det fuckings slutt

Ny nedtur for Hope Solo. Bekrefter at hun ikke spiller mer denne sesongen.

(Dagbladet): Hope Solo er utestengt fra landslaget i seks måneder etter at hun skjelte ut det svenske fotballandslaget under Rio-OL. En ny video viser hvordan hun tok beskjeden.

Og, som alltid, lot Hope Solo følelsene få boltre seg fritt. Et dokumentarteam følger henne i det keeperen smeller igjen døra bak seg, gir kjæresten Jerramy Stevens en bamseklem og skriker ut:

- 17 år og nå er det fuckings slutt.

Solo fortsetter med å ramse opp den knallharde straffen hun nettopp har fått av det amerikanske fotballforbundet.

- Utestengt i seks måneder. Ingen lønn. Kontrakten er terminert med umiddelbar virkning.

Ny dokumentar

Videoen, som er lastet opp på YouTube, er en trailer for dokumentaren «Keeping Score».

Der følger Fullscreen Media de tre amerikanske fotballspillerne Hope Solo, Megan Rapinoe og Crystal Dun i tida før, under og etter OL i Rio de Janeiro.

Videoen kommer i kjølvannet av at keeperen klubb,Seattle Reign, ga beskjed om at hun er permittert på ubestemt tid.

Det amerikanske nyhetsstedet Yahoo tror Solo blir borte i lang tid:

- Det kommer til å gå lang tid før vi ser henne på fotballbanen igjen, skriver de.

Ferdig for året

I kveld bekrefter Solo at pausen blir lang.

Twitter skriver keeperen at hun ikke kommer til å spille mer denne sesongen:


- Jeg har vært knust etter beskjeden om at jeg fikk sparken fra det amerikanske landslaget kom. Etter å ha tenkt meg nøye om har jeg besluttet å ikke spille mer fotball i år. Jeg er ikke klar mentalt. Jeg tror beslutningen er til det beste både for meg og klubben.

Solo har vist før at hun har kommet tilbake sterkere en før når det har blåst rundt henne. Så gjenstår det å se hva som skjer denne gangen.

Tidligere episoder:

  • I 2012 arresterte amerikansk politi Solos daværende kjæreste, den tidligere NFL-proffen Jerramy Stevens, for overfall på henne. Saken ble henlagt på bevisets stilling, og paret giftet seg neste dag.
  • Solo avslørte en rekke pikante detaljer om livet bak gjerdene under OL. - Jeg har sett utøvere ha sex under åpen himmel, på plener og mellom bygninger. Folk mister litt hemninger, fortsetter landslagskeeperen.
  • I 2014 ble Solo selv arrestert for familievold mot halvsøsteren og sin 17 år gamle nevø. Ektemannen Stevens har kalt det hele «en heksejakt».
  • Tidligere samme år ble Solo et ufrivillig offer da flere nakenbilder av henne lekket på internett av hackere.- Det er ekstremt sørgelig og uheldig at så mange kvinners rettigheter krenkes av ulovlig lekkasje av private bilder. Dette er over grensen for menneskelig oppførsel, uttalte Solo den gang.
  • I fjor ble Solo utestengt fra landslaget i én måned. Angivelig fordi hun satt på med ektemannen da han ble arrestert mistenkt for fyllekjøring.