Fem spillere utvist:

Skandalescener - fem røde kort

Hele fem spillere ble vist det røde kortet da det ble full slåsskamp etter oppgjøret mellom Monaco og Lyon.

Publisert
Sist oppdatert

Det er supertett i toppen av franske Ligue 1. Søndag hadde Monaco muligheten til å blande seg inn i tittelracet, men da måtte de slå Lyon.

Det klarte ikke. Lyon vant kampen 3-2 etter at 17 år gamle Mathis Chekri ble matchvinner i det 89. minutt. Men det var ikke målet som skulle få mest oppmerksomhet etter oppgjøret.

Etter kampen utbrøt kaoset og hele fire spillere ble utvist. Monaco skal ha blitt så frustrert av feiringen til Lyon-spillerne at dommer så seg nødt til å dra opp fire røde kort.

- Det er fullstendig kaos og slåsskamp ut på banen her etter kampen. Det er stygge scener. Det er fullstendig kok på stade lois II. Det er nok noen ganske kraftige meldinger som flyr fram og tilbake. Det er mye på spill, så det er ikke så rart at det koker over for noen og enhver. Det her kommer nok til å få etterspill, sa V Sport-kommentator Paul Thomas Clay etter kampen.

Marcelo og Mattia De Sciglio (Lyon), Willem Geubbels og Pietro Pellegri (Monaco) er de som må belage seg på et par kamper på sidelinjen framover.

Tidligere i oppgjøret hadde Maxence Caqueret måttet forlate banen etter to gule kort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer