Eliteserien

Skandalescener

Hoveddommer Rohit Saggi fikk kastet en flaske på seg på vei inn i spillertunnelen etter kampslutt mellom Stabæk og Vålerenga i Eliteserien.

Her treffes dommeren i tinningen av ei flaske etter Eliteserie-møtet mellom Stabæk og Vålerenga 29. mai. Reporter: Edward Stenlund. Video: Tipser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hoveddommer Rohit Saggi ble blitt truffet av en flaske etter kampslutt, da Stabæk slo Vålerenga 2-1 mandag kveld.

Politiet melder å ha kontroll på mistenkte. Vedkommende er anmeldt for kroppskrenkelse.

- I forbindelse med fotballkampen mellom Stabæk og Vålerenga på Nadderud stadion ble det kastet en flaske fra en tilskuer som traff dommeren. Vi har kontroll på mistenkte og undersøker detaljer rundt hendelsen, skriver Oslo-politiet på Twitter.

Dagbladet får opplyst at Saggi snakker med pressen på Nadderud, og at det sånn sett går greit med ham.

Kamplederen kommenterte selv situasjonen noen minutter etter kampslutt.

- Vi kan si så mye vi vil om at vi skal beskytte dommerollen og at vi skal øke rekruttering, og alt det der. Men jeg tror ingen 14-åringer i Norge har lyst til å dømme fotballkamper, hvis det skal bli kasta gjenstander i tinningen på folk. Nå står vi på den øverste scenen og da vil jeg benytte anledningen til å si: Vi må skjerpe oss, hele gjengen!

Saggi måtte hjelpes i garderoben. Han fikk tilsyn i spillertunnelen.

- Jeg vet at han har fått en flaske i hodet. Det er høyst beklagelig. Sånt skal ikke skje, sier Stabæk-trener Lars Bohinen til TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer