Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skandalespiller arrestert

Det skriver Ekstra Bladet.

NY KONTRAKT: Men Bernio Verhagens tid i Viborg ble avsluttet før han fikk en kamp for klubben. Foto: ViborgFF
NY KONTRAKT: Men Bernio Verhagens tid i Viborg ble avsluttet før han fikk en kamp for klubben. Foto: ViborgFF Vis mer

Historien om Bernio Verhagen (25) har forbløffet Danmark. Tre uker etter at fotballspilleren signerte for Viborg, fikk han i går sparken.

Nå er spilleren arrestert, skriver Ekstra Bladet.

Han er siktet for tyveri, vold og trusler og er varetektsfengslet fram til 16. desember. Siktelsen skal gjelde tyveri, vold og trusler mot en kvinne som ifølge Verhaven er mor til hans barn. De skal ha en 17 måneder gammel datter sammen i Danmark.

Verhagen erklærte seg ikke skyldig i retten.

Fire klubber på kort tid

Historien om nederlandske Bernio Verhagen er langt fra ordinær. Viborg er den fjerde klubben han har vært i etter at han plutselig ble fotballspiller for åtte måneder siden.

- Vi fant ham gjennom et agentnettverk. Vi hentet ham for å få ha en fot innenfor der. Det var for å kunne hente andre spillere seinere, uttalte Viborgs sportssjef Jesper Fredberg i forrige uke.

Klubben anmeldte

Det var Viborg selv som anmeldte spilleren i går. Det skjedde etter at spilleren og klubben hadde hatt et møte i flere timer. I det samme møtet fikk Verhagen sparken fra klubben.

Klubben skal føle at flere personer har utgitt seg for å være fra det internasjonale agentfirmaet Stellar Group, sier klubben til Ekstra Bladet.

De føler at de er blitt et offer for en alvorlig sak som omfatter både svindel, dokumentforfalskning og identitetstyveri.

Den aktuelle agenten fra Stellar Group - Mo Sinouh - bekrefter til BT at han er blitt misbrukt.

HINT: Hinter Zlatan Ibrahimovic om sin neste arbeidsgiver her? Svensken har lagt ut en video av sitt navn på en Hammarby-drakt på Twitter. Video: Zlatan Ibrahimovic / Twitter. Vis mer

Nye påstander

Spilleren selv har forklart hele historien sin til danske medier den siste tida.

Tirsdag kveld var spillerens Instagram stengt og Twitter-profilen låst.

Verhagen selv uttalte tirsdag at han er utsatt for bedrageri av personer som har utgitt seg for å være en del av agentfirmaet Stellar Group.

25-åringen uttalte seg om saken i rettsmøtet i dag:

- Jeg er allerede i dialog med en ny dansk klubb. Jeg er fortsatt under kontrakt med Viborg, men har en avtale med dem om å avslutte kontrakten. Det har ikke skjedd ennå, uttalte Verhagen ifølge Eksta Bladet.

Dagbladet oppdaterer saken. Du kan lese historien om spilleren her:

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media