Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skandalespiller løp fra politiet - storstilt politijakt

Bernio Verhagen stakk fra politiet under transport.

PÅ RØMMEN: Bernio Verhagen. Foto: Viborg
PÅ RØMMEN: Bernio Verhagen. Foto: Viborg Vis mer

Det skriver danske BT.

Jyllands politi ber om hjelp til å finne 25-åringen etter at han skal ha stukket av under en transport.

- Han var under transport og skulle bli overlevert til arresten, da han så sitt snitt til å løpe. Han løp ned gågata og inn en sidevei, sier Carsten Henriksen, vaktsjef i politiet i Jylland, til BT.

Han understreker at Verhagen ikke anses som farlig.

- Det skjedde helt udramatisk, men vi har ikke passet godt nok på ham. Vi leter nå i byen og har utstedt et bilde av ham, så vi håper noen finner ham.

Siktet

Verhagen er siktet for vold mot en ekskjæreste, tyveri og frihetsberøvelse, ifølge BT. Verhagen har erklært seg ikke skyldig i retten.

Verhagen er tidligere også anmeldt av fotballklubben Viborg etter å ha signert for dem.

For den offensive spilleren viste seg å ikke være den spilleren klubben hadde håpet på. 25-åringen ble registrert som fotballspiller for åtte måneder siden, og på den tida har han rukket å signere tre kontrakter på tre forskjellige kontinenter med tre forskjellige klubber før tida i Viborg.

Og han har ikke spilt en eneste kamp for noen av dem.

- Vi fant ham gjennom et agentnettverk. Vi hentet ham for å få ha en fot innenfor der. Det var for å kunne hente andre spillere seinere, uttalte Viborgs sportssjef Jesper Fredberg.

Skandalespiller

Det aktuelle nettverket heter Stellar Group. I en pressemelding denne helga sier Viborg at de føler seg forsøkt svindlet, og at avtalen med Verhagen er laget under falske forutsetninger.

Spilleren selv har forklart hele historien sin til danske medier den siste tida.

Litt seinere var spillerens Instagram stengt og Twitter-profilen låst.

Dagbladet følger saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media