Michael Rasmussen i ny selvbiografi: Var utro med konas venninne

Skandalesyklisten: - Jeg var utro med min kones venninne

Mens dopingsaken sto på for fullt, dro Michael Rasmussen til Mexico for å kunne fortsette å sykle. I selvbiografien forteller den tidligere syklisten at han var utro mot kona.

INNRØMMER UTROSKAP: Den tidligere syklisten Michael Rasmussen. Foto: AP Photo/John McConnico
INNRØMMER UTROSKAP: Den tidligere syklisten Michael Rasmussen. Foto: AP Photo/John McConnico Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Michael Rasmussen (43) er en utskjelt mann i sykkelsirkuset. Han vant fire etappeseire i Tour de France, og klatretrøya i 2005- og 2006-utgaven.

Men under Tour de France i 2007 oppsto det stor dramatikk. Da ble han kastet ut av det prestisjetunge treukersrittet - mens han syklet i gul trøye (ledertrøya) - for brudd på meldeplikten.

Rasmussen testet aldri positivt for doping. Først i 2013 innrømmet han å ha brukt prestasjonsfremmende midler gjennom 12 år på sykkelsetet - fram til 2010. Blant annet EPO og blodoverføringer.

Nå har han sluppet en ny selvbiografi med tittelen «Udbrud – cykling og andre sandheder», der flere mørke hemmeligheter kommer fram. Ifølge danske Se&Hør, som har publisert utdrag fra boka, nådde han et bunnpunkt etter Tour-dramaet. Han var utro med sin kones venninne.

Utro i Mexico

Da han ble kastet ut av laget Rabobank under Touren i 2007, fikk han også to års utestengelse. Mens han fortsette disputten med Det internasjonale sykkelforbundet, flyktet han til Mexico for å fortsette å sykle.

- Mens jeg kjørte løp i Mexico, begynte jeg å treffe en annen kvinne, en mexicaner, som jeg hadde mødt flere år før - fordi hun var min kones venninne, skriver Rasmussen ifølge Se&Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer