Skandalevideo sjokkerer

Fotballtopp er i hardt vær etter lekket video.

I SØKELYSET: Den tidligere fotballstjerna og nå direktør i Juventus, Pavel Nedved, har hele fotballverdens øyne rettet mot seg etter at en noe uheldig video har spredt seg i sosiale medier. Video: Rødt Kort. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotballtoppen Pavel Nedved er i medienes og fotballverdens søkelys etter at en video hvor han tar tak i brystene til en kvinne, har blitt spredt i sosiale medier.

Opptaket skal ha vært gjort på en privat fest. Videoen har fått enorm oppmerksomhet i Italia, men nå melder flere italienske medier, blant dem TuttoSport, at Juventus ikke kommer til å ta noen grep mot ham.

Den tidligere storspilleren Nedved, som nå er direktør i en av verdens mektigste klubber Juventus, har selv ikke kommentert den virale videoen.

Klår

Av videobildene og stillbildene fra den kan man tydelig se Nedved, i tett dans med tre lettkledde kvinner, tar rundt en av kvinnenes bryster.

Et annet opptak fra den angivelig samme festen viser Nedved i det han forlater festen full og sjanglende nedover gata.

Videoen skal være verifisert som reell – den ble tatt opp under en privat bursdagsfeiring. Andre igjen hevder imidlertid at videoen er flere måneder gammel.

- Skammelig

I Italia har det også blitt diskutert om videoen ble spredt for å sverte klubben og Nedved selv, skriver svenske Expressen.

- Hvis det er noe umoralsk i dette, så er det at privatlivet til et individ nå krenkes på en så skammelig måte ustraffet, skriver redaktør Guido Vaciago i TuttoSport, ifølge Expressen.

Men kommentatoren mener at Nedved også burde vært mer oppmerksom.

- Nedved har en posisjon i en klubb av verdi for millioner av fans, som Juventus har stor innvirkning på. Å ha på seg en lederrolle eller kampskjorten betyr mye ansvar, skriver han.

Nedved vant i sin tid Ballon d'Or, utmerkelsen som verdens beste fotballspiller.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer