Erling Braut Haaland.

Skaper reaksjoner: - Sinnssyk

Før fredagens dyst ble det skrevet at Erling Braut Haaland (21) nærmet seg sin første måltørke i Dortmund-trøya. I storseieren mot Freiburg slo jærbuen tilbake.

Publisert

Erling Braut Haalands to kamper uten nettsus fikk tyske Bild til å skrive at 21-åringen nærmet seg sin første måltørke.

Mot Freiburg slo han tilbake og vartet opp med to nettkjenninger i Dortmunds 5-1 triumf.

Det betyr at nordmannen har scoret i alle hjemmekampene han har spilt på Signal Iduna Park denne sesongen i Bundesliga. På de sju kampene har det blitt tolv scoringer og tre målgivende.

- Erling Haaland scorer i sin åttende hjemmekamp på rad. Ikke menneskelig, skriver GOAL.

- Erling Haaland spiller mot eliten som om han var i nabolaget. Det gir ikke mening hvor enkelt han scorer. Sinnssyk, skriver fotballmagasinet Invictos.

Totalt har Haaland 78 scoringer og 21 målgivende på 77 kamper for Borussia Dortmund.

Presset

Etter oppgjøret mot Freiburg har 21-åringens intervju havnet i fokus.

- To mål er bra det, men jeg skulle scoret flere, sa Haaland til Viaplay etter kampen.

Så åpnet ham opp om framtida, og røpte at Dortmund begynner å bli utålmodige.

- Jeg har valgt ikke å si en eneste ting, av respekt for klubben. Jeg vil egentlig bare spille fotball, men nå begynner de å presse meg til å avgjøre ting, og det betyr at vi snart må få gang på ting, fortalte han.

- Som jeg sa, de har begynt å legge press på meg, det får jeg bare godta. Nå sier det seg selv at, ja, det begynner å komme mer press fra klubben, og da får man vel få gang på ting, sa Haaland som understreket at ham bare vil fokusere på fotballen.

- Interessert

Det er ikke noe nytt at den norske superspissen ryktes bort og det virker nærmest som at han har blitt koblet til alle storklubbene i Europa.

Det er imidlertid lite sannsynlig at en overgang vil skje før sommeren. Dortmund har nemlig varslet at de ikke vil la nordmannen gå i januar.

Borussia Dortmund-direktør Hans Joachim-Watzke avslørte i desember at Real Madrid er interessert i nordmannen.

- Jeg vet helt sikkert at Real Madrid er interessert. Jeg kunne nevnt 25 andre nå også, men Real Madrid er definitivt en av dem, fortalte han i et intervju med Bild.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer