Cristiano Ronaldo

Skaper reaksjoner verden over

Cristiano Ronaldo (36) gjorde sin retur på Old Trafford, og med sine to mål viste han at Manchester United har fått tilbake en av verdens beste fotballspillere.

SIUUUUUUU: Cristiano Ronaldo vartet opp med sin legendariske feiring to ganger på Old Trafford. Foto: REUTERS/Phil Noble
SIUUUUUUU: Cristiano Ronaldo vartet opp med sin legendariske feiring to ganger på Old Trafford. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER UNITED - NEWCASTLE UNITED 4-1

Cristiano Ronaldo ikledde seg Manchester United-drakta for første gang siden 2009, da han igjen entret Old Trafford mot Newcastle.

Slik som for 12 år siden var portugiseren tidvis helt ustoppelig, og med sine to scoringer kunne ikke Newcastle gjøre annet enn å anerkjenne at de tre poengene ble værende igjen på Old Trafford.

Javier Manquillo gjorde sitt for å skape spenning på Old Trafford med sin utlikning til 1-1, men kampen handlet om 36-åringen fra Madeira.

RONALDO: Denne videoen av Manchester Uniteds nye nummer 7, skaper spekulasjoner. Vis mer

Ingen tvil

På sosiale medier dirret det med reaksjoner fra fjern og nær for det Ronaldo leverte i sin første kamp for United siden 2008/2009-sesongen.

- Var noen i tvil?, spurte den spanske TV-personligheten Edu Aguirre på sosiale medier.

Aguirre er kjent for å ha et nært forhold til Ronaldo, og har ved flere anledninger vært avbildet sammen med den portugisiske superstjernen både i Madrid og i oppholdet i Juventus i Torino. Han fulgte så opp med forkortelsen «GOAT», som står for «Greatest of all time».

En som skal ha fått med seg Ronaldos prestasjoner var Juventus-visepresident Pavel Nedved. Ifølge overgangsguru Fabrizio Romano var ikke Nedved akkurat i sjokk over Ronaldos opptreden.

- Scora han igjen? Vel, jeg er ikke overrasket, sa Nedved på TV-kanalen DAZN, skriver Romano.

Også den engelske fotballegenden Gary Lineker var klar over at det ikke akkurat noe sjokk over at Ronaldo fant veien til nettmaskene i sin retur til Old Trafford.

- Ronaldobbel! For en målscorer, skrev Lineker på sosiale medier, etter at Ronaldo scoret sitt andre mål for ettermiddagen.

- Sex er digg, men …

Marcus Rashford, Ronaldos nye lagkamerat, er ute med skade. Men det er tydelig at den populære United-spilleren fulgte med på oppgjøret.

- Det er som om han aldri dro, skrev en tydelig begeistret Rashford på sin Twitter-konto.

Også i USA skapte Ronaldo reaksjoner. TV-personligheten Janusz Michallik, som har landskamper for USA, og jobber som ekspert for amerikansk TV, var åpenbart veldig begeistret over det han så fra Ronaldo.

- Ronaldo. Selvfølgelig, skrev Michallik på sin Twitter-konto mens oppgjøret pågikk.

I USA satt også eSport-profilen Castro1021, som åpenbart var fornøyd med det han så fra Ronaldo.

- Sex er digg, men det å se Ronaldo score på Old Trafford er helt utrolig, skrev profilen til over én million følgere på Twitter.

Det ble en fantastisk aften for United, som til slutt vant 4-1 over Newcastle. Bruno Fernandes og Jesse Lingard satte også sine navn på scoringslista for United.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer