<strong>FRUSTRERT:</strong> Pedro Rodriguez er frustrert over lite spilletid for Spania og legger ikke skjul på det. Foto: EPA/UEFA HANDOUT  HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES/NO ARCHIVES
FRUSTRERT: Pedro Rodriguez er frustrert over lite spilletid for Spania og legger ikke skjul på det. Foto: EPA/UEFA HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES/NO ARCHIVES Vis mer

Skaper uro i den spanske EM-troppen: - Jeg angrer ingenting

Landslagssjefen skulle gjerne vært uten utspillene til Pedro Rodríguez, som ikke angrer på gårsdagens uttalelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Spania er i manges øyne det laget som har imponert mest så langt i EM i Frankrike. Ikke minst den overlegne 3-0-seieren over Tyrkia var mektig av spanjolene, som vraket profilerte spillere som Diego Costa, Fernando Torres og Juan Mata til mesterskapet.

Mot Tyrkia var det Alvaro Morata og Nolito som scoret målene, mens en annen profilert angrepsspiller, Pedro Rodríguez, har slitt på benken. Det har Chelsea-stjernen fått nok av og skaper uro i troppen før kveldens kamp mot Kroatia.

28-åringen som forlot Barcelona før denne sesongen lot frustrasjonen ta overhånd under et intervju med den spanske TV-kanalen Movistar i går.

- Det var ikke dette jeg så for meg. Jeg kom hit for å spille fotball. Hvis jeg ikke ser noe bedring, vil det være vanskelig for meg å være en del av laget og å være der for de andre spillerne, sa Pedro.

Landslagssjef Vicente del Bosque hevder overfor Marca at kantspilleren ikke står for utspillet.

- Pedro beklager og angrer på utspillet. Det var bare et utløp for følelser, sier 65-åringen.

<strong>URO:</strong> Vicente del Bosque har fått litt å gruble over etter Pedros utspill. Foto: REUTERS/Regis Duvignau
URO: Vicente del Bosque har fått litt å gruble over etter Pedros utspill. Foto: REUTERS/Regis Duvignau Vis mer

Angret ikke

Chelsea-stjerna vil imidlertid ikke trekke tilbake det han sa.

- Jeg angrer ingenting av det jeg har sagt, sier Pedro til Marca.

- Samtidig er jeg takknemlig for å være en del av den spanske troppen. Dette var ikke et angrep mot treneren. Men jeg håper jeg får sjansen snart. Jeg er ikke her for å sitte på benken, tydeliggjør han.

Kveldens motstander Kroatia kan true spansk gruppeseier. Del Bosque skulle gjerne klart seg uten uroen som Pedro skapte i den spanske leiren.

- Jeg har snakket med ham. Han sa at han ikke ville støte noen. Det var følelsene som gjorde det. Han sa noe, og så må vi leve med konsekvensene, mener landslagssjefen.

USIKKER. Luka Modric er tvilsom til kveldens kamp. Foto: AP Photo/Martin Meissner
USIKKER. Luka Modric er tvilsom til kveldens kamp. Foto: AP Photo/Martin Meissner Vis mer

Usikker Modric

Kroatia-leiren fikk i går en bot på 100 000 euro fra UEFA grunnet bråk utenfor banen. Det ønsket imidlertid ikke de kroatiske stjernene å ha fokus på.

De vil la beina snakke.

Real Madrid-stjernen Luka Modric kjenner spansk fotball godt, men er usikker til kveldens kamp.

Modric var på MR-undersøkelse i går. Resultatene var gode, men landslagssjef Ante Casic er usikker på om han tør å gamle med lagets største stjerne i kveld.

Spania møter Kroatia kl. 21.00 i gruppefinalen i gruppe D. Parallelt spilles Tsjekkia - Tyrkia, som kjemper om å ta seg videre som beste treer.

Kl. 18.00 møtes Tyskland - Nord-Irland og Ukraina - Polen i gruppe C.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer