Erling Braut Haaland

Skapte debatt på spansk TV

Det går ikke en dag uten at Erling Braut Haaland (21) sin framtid diskuteres i de største europeiske landene. På spansk TV ble han igjen et tema natt til tirsdag.

DISKUTERES: Erling Braut Haalands fremtid er mye omtalt i Spania. Foto: Ina Fassbender / AFP
DISKUTERES: Erling Braut Haalands fremtid er mye omtalt i Spania. Foto: Ina Fassbender / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Borussia Dortmunds norske monsterspiss er igjen et hett tema i spansk presse.

Nylig ble det rapportert av den italienske journalisten Gianluca di Marzio at Haaland skal foretrekke en overgang til spanske LaLiga framfor Premier League, hvilket har satt fyr på ryktebørsen.

Real Madrid og Barcelona er blant klubbene som nevnes, og det er spesielt førstnevnte det snakkes mest om i Spania.

Kun plass til tre?

Under det mye omtalte TV-programmet El Chiringuito, som anses å være et av Spanias aller mest populære fotballprogram, diskuterte panelmedlemmene hvordan man kan flette inn Haaland i Madrids angrep.

Argentinske Jorge D'Alessandro, som har trent blant andre Atlético Madrid og Rayo Vallecano, forsøkte å forklare hvordan Haaland kan spille spiss, med Vinícius Júnior og Kylian Mbappé på hver sin flanke.

Sistnevnte er fremdeles kontraktsbundet til Paris Saint-Germain, men har i lang tid blitt koblet med en overgang til Madrid så fort hans kontrakt i Paris løper ut til sommeren.

- Dersom Haaland kommer, så må Vinícius eller Benzema jobbe hardt, forklarte D'Alessandro, hvilket fikk flere til å reagere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.