Skapte falsk Zlatan-feber i Hellas

Lettlurte PAOK-fans strømmet til flyplassen.

(Dagbladet.no): Riktignok er vi midt i silly season, men det ville vært i overkant tåpelig om Zlatan Ibrahimovic skulle gått fra Inter til den greske middelhavsfareren Paok Saloniki.

I noen lykkelige timer trodde likevel mange Paok-fans at tidenes overgangskupp var et faktum, skriver Aftonbladet. Tirsdag valfartet de til flyplassen da klubbens hjemmeside annonserte at Zlatan Ibrahimovic var klar.

Kanskje stoppet mange å lese der, for lenger ned i teksten kom opplysningen om at spilleren var hentet fra Atalanta.

Feilen ble senere rettet opp, men da var skaden allerede skjedd.

Det riktige var selvsagt at den mer anonyme Serie A-spilleren Zlatan Muslimovic var klar for Paok. Om fansen fikk hakeslepp da «feil» Zlatan dukket opp, var neppe forbauselsen særlig mindre hos Muslimovic.

Joda, han ble bosnisk matchvinner mot Norge mot Ullevaal i EM-kvaliken, men at flyplassen skulle være smekkfull av Paok Saloniki-fans må ha vært over all forventning.

Selv om Muslimovic er født i Banja Luka i Bosnia-Hercegovina og spiller landskamper for Bosnia, har han også svensk pass, i likhet med sin mer berømte navnebror.

I ung alder flyttet han nemlig til Sverige - og som liten spilte han sammen med Zlatan Ibrahimovic i Malmö-klubben FBK Balkan.

HER ER DERES ZLATAN, PAOK: Zlatan Muslimovic feiret scoring og seier mot Norge i trusa på Ullevaal, men stjernestatusen er ikke høyere enn at fansen til Paok nok ble en smule skuffet da det var den bosniske landslagsspissen som kom ut av flyet i Hellas - og ikke Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX
HER ER DERES ZLATAN, PAOK: Zlatan Muslimovic feiret scoring og seier mot Norge i trusa på Ullevaal, men stjernestatusen er ikke høyere enn at fansen til Paok nok ble en smule skuffet da det var den bosniske landslagsspissen som kom ut av flyet i Hellas - og ikke Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX Vis mer
Skapte falsk Zlatan-feber i Hellas
<B>IKKE TIL GRESK MIDDELHAVSFARER LIKEVEL:</B> Zlatan Ibrahimovic motstår fristelsen fra laget som ble nummer ni i gresk eliteserie forrige sesong. Svensken skal fortsatt spille for Inter kommende sesong.