Erling Braut Haaland

Skapte full Haaland-forvirring

Mandag antydet Liverpool-legende Jamie Carragher (43) at Erling Braut Haaland (21) skulle gjeste engelske Sky Sports. Så måtte mediekanalen ut og beklage.

FEIL: Jamie Carragher antydet at Erling Braut Haaland skulle på engelsk TV mandag kveld. Det viste seg å være oppspinn. Foto: Ina Fassbender / AFP
FEIL: Jamie Carragher antydet at Erling Braut Haaland skulle på engelsk TV mandag kveld. Det viste seg å være oppspinn. Foto: Ina Fassbender / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det skapte stor oppstandelse i britisk media og blant fotballsupportere da det mandag ble antydet at Erling Braut Haaland skulle gjøre en gjesteopptreden på Sky Sports.

Ifølge Liverpool-legenden Jamie Carragher, som er en av de mer profilerte ekspertene på Sky Sports, skulle nemlig Borussia Dortmund-stjernen komme å snakke hos dem.

På sosiale medier gikk 43-åringen langt i å hevde dette.

Sammen med en video av Haalands scoring mot Bayern München, skrev Carragher på Twitter:

- Fornøyd med at denne mannen, Erling Haaland, gjør sin debut på «Monday Night Football» i kveld, skrev Carragher i timene før programmet.

Tabloidavisene Daily Mirror og The Sun er blant noen som har omtalt meldingen fra Carragher, mens det regelrett kokte på sosiale medier rundt påstanden.

Og noen timer seinere måtte Carragher, så vel som programleder Dave Jones og Manchester United-legende Gary Neville, ut og forklare hva som hadde skjedd.

- I motsetningen til Twitter-meldingen fra vår venn fra Liverpool, så kommer vi til å ha en tysk vri i vår analyse i kveld, men vi har dessverre ikke Erling Haaland til stede i studio, sa Neville.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.