Erling Braut Haaland

Skapte full Haaland-forvirring

Mandag antydet Liverpool-legende Jamie Carragher (43) at Erling Braut Haaland (21) skulle gjeste engelske Sky Sports. Så måtte mediekanalen ut og beklage.

FEIL: Jamie Carragher antydet at Erling Braut Haaland skulle på engelsk TV mandag kveld. Det viste seg å være oppspinn. Foto: Ina Fassbender / AFP
FEIL: Jamie Carragher antydet at Erling Braut Haaland skulle på engelsk TV mandag kveld. Det viste seg å være oppspinn. Foto: Ina Fassbender / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skapte stor oppstandelse i britisk media og blant fotballsupportere da det mandag ble antydet at Erling Braut Haaland skulle gjøre en gjesteopptreden på Sky Sports.

Ifølge Liverpool-legenden Jamie Carragher, som er en av de mer profilerte ekspertene på Sky Sports, skulle nemlig Borussia Dortmund-stjernen komme å snakke hos dem.

På sosiale medier gikk 43-åringen langt i å hevde dette.

Sammen med en video av Haalands scoring mot Bayern München, skrev Carragher på Twitter:

- Fornøyd med at denne mannen, Erling Haaland, gjør sin debut på «Monday Night Football» i kveld, skrev Carragher i timene før programmet.

Tabloidavisene Daily Mirror og The Sun er blant noen som har omtalt meldingen fra Carragher, mens det regelrett kokte på sosiale medier rundt påstanden.

Og noen timer seinere måtte Carragher, så vel som programleder Dave Jones og Manchester United-legende Gary Neville, ut og forklare hva som hadde skjedd.

- I motsetningen til Twitter-meldingen fra vår venn fra Liverpool, så kommer vi til å ha en tysk vri i vår analyse i kveld, men vi har dessverre ikke Erling Haaland til stede i studio, sa Neville.

- For en skuffelse, svarte programleder Dave Jones, mens Carragher selv så ut til å ta det hele med et stort smil.

Det samme gjorde Neville, som mellom smilene satte et punktum for spekulasjonene og Carraghers påstand:

- Det er en enorm skuffelse, humret han, i det som var et klipp som ble lagt ut i opptakten til sendingen der Everton mot Arsenal var hovedkamp.

Twitter-meldingen fra Carragher har generert nærmere 30 000 «likes» og har blitt «retweetet» nærmere 3000 ganger på det sosiale nettverket. Carragher følges av nesten to millioner brukere på Twitter.

LURTE ALLE: Jamie Carragher. Foto: Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images
LURTE ALLE: Jamie Carragher. Foto: Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images Vis mer

Haaland gjorde likevel en slags opptreden underveis i programmet - som forklart. Neville og Carragher analyserte nemlig Bayern Münchens 3-2-seier over Haaland og Dortmund denne helgen.

Ideen bak dette skal ha vært å vise hvordan dagens Dortmund-lag kan sammenliknes med Manchester United under deres nye trener, Ralf Rangnick.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer