Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skapte fullt kaos før Brækhus-kampen

UFC-stjerna Cris Cyborg vil møte Brækhus.

PÅ PLASS: Cris Cyborg ankom kampen i kontroversiell t-skjorte, og ryktene om en mulig kamp mot Brækhus svirrer. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
PÅ PLASS: Cris Cyborg ankom kampen i kontroversiell t-skjorte, og ryktene om en mulig kamp mot Brækhus svirrer. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

LOS ANGELES (Dagbladet): Brækhus' nemesis Cris Cyborg meldte tidlig sin ankomst, men ingen hadde ventet det som kom.

Cyborg er den største stjerna innenfor UFC. Før kampen mellom Cecilia Brækhus og Kali Reis skapte hun fullt kaos.

Cyborg kom inn på StubHub Arena i Los Angeles med ei t-skjorte der det sto: «Cyborg vs. Brækhus 2019.» UFC har lenge gjort det klart at hun vil møte Brækhus, og i morges - norsk tid - kastet hun ytterligere bensin på bålet.

- Jeg har to kamper igjen av kontrakten med UFC. Når jeg har gjort meg ferdig med dem, vil jeg møte Cecilia, sier Cyborg.

Kampen blir sett på som en kvinnelig versjon har fighten mellom Floyd Mayweather og Conor McGregor.

Etter at Cyborg sa fra om at hun ville møte opp til kampen i egen person, uttrykte hun nok en gang sitt ønske om å møte Brækhus.

- Jeg vil møte henne i Las Vegas, sier Cyborg.

Brækhus' amerikanske manager fulgte opp:

- Cyborg vil virkelig møte Brækhus, sa han.

På pressekonferansen etter kampen fikk Brækhus spørsmål om hun vil ha interesse av å møte Cyborg. Det svarte hun bekreftende på:

- Hun er en mulighet. Hun er i alle fall veldig interessert i dette. Hun tekster meg og skriver til meg, hun vil virkelig dette. Om vi får det til, vil det være en spektakulær ting å gjøre, erklærer Brækhus.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media