<b>IKKE MER RANDERS:</b> Christian Keller ble først frosset ut av Randers etter et trekantdrama. Nå er han ferdig i klubben. Foto: Bo Amstrup/NTB Scanpix
<b>IKKE MER RANDERS:</b> Christian Keller ble først frosset ut av Randers etter et trekantdrama. Nå er han ferdig i klubben. Foto: Bo Amstrup/NTB ScanpixVis mer

Skapte kaos etter trekantdrama med lagkameratens kone: Nå er han ferdig i klubben

Christian Keller.

(Dagbladet): Det skapte store overskrifter da den tidligere Stabæk-spilleren Christian Keller ble sammen med kona til lagkamerat Jonas Borring. Paret var separert da hun innledet et forhold til Keller. Situasjonen førte likevel til fullt kaos i den danske klubben.

Seinere nektet tidligere Randers-trener Colin Todd å bruke Keller, og spilleren mistet dermed flere kamper for det danske laget. Han ble regelrett frosset ut.

Todd sluttet etter forrige sesong som trener i klubben, en direkte konsekvens av den betente saken. Han var skuffet over at han ikke fikk støtte fra Randers-ledelsen om å sette Keller ut av laget.

Jonas Borring valgte på sin side å forlate Randers fordi han ikke ville spille sammen med Keller etter trekantdramaet.

Ferdig

Nå er Christian Keller ferdig i Randers FC, skriver klubben på sin egen hjemmeside.

Han hadde opprinnelig ett år igjen av kontrakten med klubben. Det skal være sportslige grunner som ligger bak avgjørelsen.

- Vi har brukt den siste tiden på å vurdere troppen og enkeltspilleres fremtidsutsikter, og vi har konkludert med at vi ikke tror Christian Keller vil kunne komme tilbake å være den profilen han tidligere har vært for Randers, sier sportssjef Ole Nielsen blant annet.

Nielsen peker på at Keller har vært borte fra Superligaen i lengre tid og at andre spillere har grepet sjansen i hans fravær.

- Vi har lagt fram våre vurderinger for Christian og på bakgrunn av det har vi kommet fram til at det beste for alle parter vil være å skilles i fred og fordragelighet, sier Nielsen.

Det beste for klubben

Christian Keller sier at han gjerne skulle vist at han kunne kjempet seg tilbake, men konstaterer samtidig at andre spillere har vokst med oppgaven i tiden han har vært borte.

- Jeg har kommet til den konklusjon at det beste for både klubben og meg selv vil være å stoppe samarbeidet, sier Keller.