Skapte null målsjanser - tapte på overtid

Grusomt av LSK.

SKUDDGLAD: Moldes Pape Pate Diouf fyrte av flere skudd mot Otto Fredriksson, uten å skape noe særlig farligheter. Heller ikke Lillestrøm var spesielt hvasse foran mål. LSK skapte ingenting på hjemmebane. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
SKUDDGLAD: Moldes Pape Pate Diouf fyrte av flere skudd mot Otto Fredriksson, uten å skape noe særlig farligheter. Heller ikke Lillestrøm var spesielt hvasse foran mål. LSK skapte ingenting på hjemmebane. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

||| ÅRÅSEN (Dagbladet): Lillestrøm — Molde 0-1:

Flere av de Lillestrøm-supporterne Dagbladet snakket med under Molde-kampen mente dette var noe av det verste de noen gang hadde sett av sine gulkledde helter.

Ingen målsjanser i løpet av halvannen time tilhører sjeldenhetene i norsk fotball, nest best var Lillestrøm i det meste, med et lag som lå dypere enn Marianegropa og en midtbane som slet med de mest elementære avleveringer — dette var rett og slett en helsvart dag for de gule.

Det toppet tre minutter på overtid da Rune Ertsås fikk kranglet inn ballen i liggende posisjon.

Ikke helt ufortjent, selv om Molde slet stort med å komme til sjanser tross et klart spillemessig overtak.

— Vi tapte bare ett poeng i kveld, sa han, — vi var ikke i nærheten av å ta alle tre. Molde var et langt bedre lag enn de vi har møtt i det siste, sier Henning Berg til NTB.

Makhtar Thioune var - som vanlig — stor på Moldes midtbane, men vestlendingene klarte sjelden å slå gjennom i midten, og måtte i stedet nøye seg med en håndfull avslutninger fra distanse.

Mame Biram Diouf hadde riktignok et par gode sjanser rett før og rett etter pause, men begge avslutningene var svake.

Avgjørelsen kom fire minutter på overtid, da LSK tapte to dueller i egen femmeter, og Ertsås kunne trille inn ballen.

Resultatet betyr at Molde klatrer opp på en andreplass på tabellen, mens Lillestrøm er á poeng med Strømsgodset på kvalifiseringsplassen.

— Vi dominerte i 1. omgang og jeg var litt irritert over at vi ikke klarte å score, men sånn som det ble, er jeg veldig fornøyd med tre poeng. Det er ikke hver gang vi klarer å føre en kamp mot Lillestrøm på Åråsen, sier Kjell Jonevret til NTB.