Skapte null målsjanser - tapte på overtid

Grusomt av LSK.

SKUDDGLAD: Moldes Pape Pate Diouf fyrte av flere skudd mot Otto Fredriksson, uten å skape noe særlig farligheter. Heller ikke Lillestrøm var spesielt hvasse foran mål. LSK skapte ingenting på hjemmebane. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
SKUDDGLAD: Moldes Pape Pate Diouf fyrte av flere skudd mot Otto Fredriksson, uten å skape noe særlig farligheter. Heller ikke Lillestrøm var spesielt hvasse foran mål. LSK skapte ingenting på hjemmebane. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ÅRÅSEN (Dagbladet): Lillestrøm — Molde 0-1:

Flere av de Lillestrøm-supporterne Dagbladet snakket med under Molde-kampen mente dette var noe av det verste de noen gang hadde sett av sine gulkledde helter.

Ingen målsjanser i løpet av halvannen time tilhører sjeldenhetene i norsk fotball, nest best var Lillestrøm i det meste, med et lag som lå dypere enn Marianegropa og en midtbane som slet med de mest elementære avleveringer — dette var rett og slett en helsvart dag for de gule.

Det toppet tre minutter på overtid da Rune Ertsås fikk kranglet inn ballen i liggende posisjon.

Ikke helt ufortjent, selv om Molde slet stort med å komme til sjanser tross et klart spillemessig overtak.

— Vi tapte bare ett poeng i kveld, sa han, — vi var ikke i nærheten av å ta alle tre. Molde var et langt bedre lag enn de vi har møtt i det siste, sier Henning Berg til NTB.

Makhtar Thioune var - som vanlig — stor på Moldes midtbane, men vestlendingene klarte sjelden å slå gjennom i midten, og måtte i stedet nøye seg med en håndfull avslutninger fra distanse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer