Skarlund og Spinnangr sopte inn 190 000 kroner

Tok andreplass i Stavanger.

HISTORISK AVANSEMENT: Skarlund og Spinnangr står for den beste norske innsatsen noensinne i Stavanger. Søndag venter tyske Klemperer / Koren i finalen. Foto: SCANPIX.
HISTORISK AVANSEMENT: Skarlund og Spinnangr står for den beste norske innsatsen noensinne i Stavanger. Søndag venter tyske Klemperer / Koren i finalen. Foto: SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr sopte inn 190.000 kroner i Stavanger-sanden med sin annenplass i helgens verdensserieturnering. Duoen leverte søndag sin beste prestasjon i sandvolleyball noensinne, men det ble bare nesten i finalen mot tyske Klemperer/Koreng. Andreplassen i verdensserieturneringen i Stavanger er den beste innsatsen noe norsk lag har gjort i oljebyen. Tidligere er 5.-plass til Vegard Høidalen og Jørre Kjemperud den beste norske plasseringen. — Vi hadde en målsetting oss imellom før turneringen om å bli topp 10. Det knuste vi jo ganske solid, sa en fornøyd Tarjei Skarlund til NTB etter medaljeseremonien. — Bra oppvisning Nordmennene overrasket alle da de slo de tredjeseedede spanjolene Herrera/Gavira 2-1 i semifinalen tidligere søndag.

I finalen mot verdensenerne Eric Koreng og David Klemperer ble det imidlertid langt tøffere.

Nordmennene har møtt det tyske paret fire ganger tidligere uten å ha vunnet en eneste av kampene. I finalen hang det norske paret med i perioder, men lå hele tiden et lite stykke bak den tyske overmakten. I det første settet ble det tap 16-21. I det andre settet hang Skarlund/Spinnangr godt med fram til 10-13, men tyskerne overtok stadig mer, og kunne til slutt innkassere en komfortabel settseier med 21-14. — Vi har spilt bra gjennom hele turneringen og startet også bra i finalen. Dessverre klarte vi ikke å vinne de lange ballvekslingene, men det ble likevel en spennende kamp. Jeg tror det var en bra oppvisning for publikum, sa Skarlund. Nordmannen påpeker at publikum har vært en svært viktig støtte under turneringen i Stavanger. — Det er det sykeste jeg har vært med på. Publikum var helt rå, vi klarte ikke å høre hverandre nede på banen. Men det var utelukkende positivt og en enorm støtte, skrøt Skarlund. Med annenplassen fulgte det også med en sjekk på 190.000 kroner for Skarlund og Spinnangr. Dette er kjærkomne midler for Norges nye sandvolleyyndlinger. Betyr mye — Pengene har mye å si. Det har vært en trang vår med lite støtte fra forbund og sponsorer. Heldigvis har vi ting på gang i forhold til sponsorer til neste sesong, sier Tarjei Skarlund. Enda viktigere enn kroner i kassa er poengene andreplassen ga for sandvolleyballparet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer