SNART TIL LONDON: Sandvolleyballspillere Martin Spinnangr (t.v.) og Tarjei Skarlund er laget som er tatt ut til å representere Norge i sandvolleyball under OL i London.
Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix
SNART TIL LONDON: Sandvolleyballspillere Martin Spinnangr (t.v.) og Tarjei Skarlund er laget som er tatt ut til å representere Norge i sandvolleyball under OL i London. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpixVis mer

Skarlund/Spinnangr trakk seg fra siste kamp i Østerrike

Reiser snart til OL.

Den norske sandvolleyballduoen Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr tapte begge kampene torsdag og drar hjem fra Grand Slam-turneringen i østerrikske Klagenfurt.

Uansett hvilket resultat det norske paret ville fått mot USA fredag, ville det væt over og ut i turneringen. Derfor valgte Skarlund/Spinnangr å trekke seg fra siste kamp for å forberede seg til OL.

Begge har slitt med skulderproblemer i forkant av turneringen, men fikk en god gjennomkjøring i Østerrike.

Torsdag kveld ble det 0-2-tap (11-21, 19-21) for brasilianske Benjamin/Bruno. Tidligere på dagen tapte Skarlund/Spinnangr for landsmennene Iver Horrem og Geir Eithun.

Horrem/Eithun kom med i hovedturneringen i Klagenfurt etter kvalifisering, og 2-0-resultatet var derfor svært overraskende. Det ble 21-18 i det første settet, mens andresettet endte 21-15. Kampen var over på 40 minutter.

Skarlund og Spinnangr hadde ikke som mål å slåss veldig for resultatene i Klagenfurt, den siste verdensserieturneringen før OL. For de norske OL-deltakerne er det finpussen til London-turneringen som er viktigst. Derfor tok de ikke nederlaget torsdag så veldig alvorlig.

- Egentlig en grei kamp. Vi er fornøyde med at skulderen min fungerer bedre og bedre. Dette var en veldig god test for oss før OL. Dessuten får vi nye muligheter mot det ene amerikanske laget senere torsdag, sa Tarjei Skarlund etter torsdagens åpningskamp.

Horrem og Eithun møter Brasil fredag, men vil være videre i turneringen uavhengig av resultatet i den kampen.

(NTB)