- Skarphedin er bedre enn Chelsea

Stabæk-leder Ingebrigt Steen Jensen er ikke i tvil: - 2 .divisjonslaget Skarphedin er klart bedre enn Chelsea, ikke som fotballag kanskje, men som spillobjekt.

Sommeren er ikke bare agurktid for nyheter. Også tippekupongen bærer preg av ferie. De store ligaene rundt om i Europa har pause, og norsk 2. divisjonsfotball gjør sitt inntog på Tippekupongen.

Store gevinster

Ingebrigt Steen Jensen er selv stortipper, og råder tipperne til å ikke la seg blende av storheter som Manchester United, Chelsea og Rosenborg når kupongen skal fylles ut.

- Jeg er blant dem som er minst like interessert i norsk 2. divisjon som i Premier League. Hvis man studerer tabellene og drar fram litt lokalkunnskap, kan det ligge store gevinster i 2. divisjonskampene.

To sikre

- På denne ukas kupong er det flere godbiter. Se for eksempel på kampene til Oslo Øst og Skarphedin. Det er fine kamper. Begge vinner trolig hjemme - da er det bare ti kamper igjen. Har du litt teft kan du vinne store penger på sånne kamper, sier Steen Jensen.

Stas å være på kupongen

Klubber som Skarphedin, Steigen, Fjøra og Rakkestad er ikke velkjente for folk flest. At det er stort for småklubbene å være på kupongen, er ikke Steen Jensen i tvil om.

- I Stabæks 20-årsnatt fra 70- til 90-tallet var vi på kupongen noen ganger da vi spilte i 2. divisjon. Det var stort det, mimrer Mr. Stabæk.

  • Norsk Tipping har ikke merket noen nedgang i interessen for Tipping med 2. divisjonskamper på kupongen - snarere tvert imot.

- For oss i Norsk Tipping har innføringen av 2. divisjonskamper på Tippekupongen vært en stor suksess. Det er morsomt å se på engasjementet til de lokale klubbene som er på kupongen, sier produktsjef Asbjørn Nilsen i Norsk Tipping.

thomas.kristensen@dagbladet.no