Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skarpnord henger med i LPGA-kvalifiseringen

Gikk førsterunden en under par.

I KVALIKSPILL: Marianne Skarpnord håper å kunne følge i Suzann Pettersens fotspor og innta LPGA-touren neste sesong. Hun åpnet kvalifiseringsturneringen én under par og ligger på en foreløpig 24.-plass. De 30 beste går videre til finalekvalifiseringen i Florida i desember. Bildet er fra British Open tidligere i år.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis
I KVALIKSPILL: Marianne Skarpnord håper å kunne følge i Suzann Pettersens fotspor og innta LPGA-touren neste sesong. Hun åpnet kvalifiseringsturneringen én under par og ligger på en foreløpig 24.-plass. De 30 beste går videre til finalekvalifiseringen i Florida i desember. Bildet er fra British Open tidligere i år.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis Vis mer

||| Marianne Skarpnord gikk på 71 slag, en under par, etter første dag av en kvalifiseringsturnering til LPGA-touren i golf.

Hun spilte meget stabilt og gjorde to birdier og en bogey på åpningsrunden. Hun ligger på en delt 24.-plass. Tamie Durdin leder etter første dag med en 66-runde.

- Ikke noe å hoppe i taket for, det var stabil og fin golf, men kom liksom aldri ordentlig i dytten, skriver Skarpnord på sin egen hjemmeside.

Turneringen avsluttes søndag, der de 30 beste spillerne inkludert delte plasseringer går videre til finalekvalifiseringen i desember på Daytona Beach i Florida.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media