FORAN SUZANN;  Marianen Skarpnord gjør det ebst av de norske jentene i helgens LPGA-turnering i Mexico - her fra en turnering i Daytona Beach i Florida før jul i fjor. FOTO: GETTY IMAGES/AFP/SCANPIX.
FORAN SUZANN; Marianen Skarpnord gjør det ebst av de norske jentene i helgens LPGA-turnering i Mexico - her fra en turnering i Daytona Beach i Florida før jul i fjor. FOTO: GETTY IMAGES/AFP/SCANPIX.Vis mer

Skarpnord imponerer i Mexico

På 17. plass før søndagens avslutning.

|||

Marianne Skarpnord imponerer i LPGA-turneringen i Mexico. Golfjenta ligger på delt 17.-plass før søndagens avslutning.

Etter tre runder ligger Skarpnord tre under par.

Det begynte bra på lørdagens runde. Birdier på hull 4, 5 og 6 var imponerende.

Men så fulgte dessverre tre strake bogeyer for 24-åringen. To birdier og én bogey siste ni sørget dog for én under par-runde.


Suzann på 23.Suzann Pettersen følger på 23.-plass. Hun gikk én over par lørdag og har brukt ett slag mer enn sin norske kollega. En bogey på siste hullet ødela litt av inntrykket for den norske golfdronningen, men nye muligheter venter søndag.


Ai Miyazato leder med 206 slag etter tre runder. Slaget bak følger Michelle Wie og Brittany Lincicome. 


Bjørnstad på 52.Henrik Bjørnstad leverte en par-runde i PGA-turneringen i Charlotte lørdag, der Tiger Woods forsvant i cuten..


Det ble fire birdier og fire bogeyer for nordmannen. 217 slag totalt etter tre dager holder til delt 52.-plass foran søndagens avsluttende runde.

Amerikanske Billy Mayfair leder med 207 slag, to mindre enn Davis Love III og Phil Mickelson.

(NTB).