Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skarpnord klarte cuten

For 16. gang av 16 mulige.

CUTEN NOK EN GANG: Marianne Skarpnord kvalifiserte seg tidligere denne uka til enste års LPGA-tour. I dag spilte hun årets siste turnering i europacupen i Dubai. Foto: Karim Sahib
CUTEN NOK EN GANG: Marianne Skarpnord kvalifiserte seg tidligere denne uka til enste års LPGA-tour. I dag spilte hun årets siste turnering i europacupen i Dubai. Foto: Karim Sahib Vis mer

|||Marianne Skarpnord klarte cuten for 16. gang av 16 mulige i årets europatourturnering i golf torsdag.


Hun gikk annen dag på én under par i Dubai og plasserte seg dermed på 49.-plass med totalt 146 slag foran de to neste spilldagene. Skarpnord gikk første dag på 75 slag, som var tre over par.

- Jeg var bra mentalt i dag. Jeg er fortsatt litt sliten etter reisen fra USA, men det er ingen unnskyldning. Jeg må bare fortsette min greie de neste to dagene og ikke bry meg om hva de andre gjør. Golf er en marginal idrett, og så langt har jeg ikke hatt marginene med meg i denne turneringen, sa Skarpnord.

Kim In-kyung fra Sør-Korea leder turneringen med 135 slag. Hun er ett slag foran amerikanske Michelle Wie.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media