Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marianne Skarpnord på andreplass i Victoria Open

Skarpnord på 2.-plass europatour-turnering

Marianne Skarpnord er etter fredagens 69-runde på delt 2.-plass halvveis i Victoria Open i golf i Australia, årets første turnering på kvinnenes europatour.

LEVERER SOLID: Marianne Skarpnord er på andreplass i turneringen i Victoria Open. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
LEVERER SOLID: Marianne Skarpnord er på andreplass i turneringen i Victoria Open. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv om østfoldingen er langt hjemmefra, føler hun seg som hjemme i Barwon Heads ved Melbourne. Hun og samboeren Richard Green bor nemlig der.

- Dette føles på en måte som hjemme nå. Jeg bor 300 meter fra klubbhuset og spiller her hele tiden når jeg er her. I år akter jeg også å vinne turneringen, sa Skarpnord til europatourens nettsted.

Da må hun tukte Australias beste spiller Minjee Lee, som nøyde seg med 67 slag fredag og har tre slags ledelse halvveis.

Skarpnord deler 2.-plassen med svenskene Caroline Hedwall og Jenny Haglund og amatøren Lin Tze-han fra Taiwan.

- Jeg er tilfreds med resultatet i dag, men det var ikke vakkert. Jeg tok birdiesjansene jeg fikk og berget par med gode putter en del ganger. Om jeg ikke hadde puttet bra i dag, ville jeg nok endt over par, sa Skarpnord.

Turneringen fortsetter lørdag og avsluttes søndag.

Skarpnord og Green flyttet for øvrig inn i sitt hus på 13th Beach-banen i Barwon Heads i 2015. Rett etter tok de hver sin seier i Victoria Open på samme dag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!