FORLENGET MED BRANN: Rune Skarsfjord forlenger kontrakten med Brann ut 2014-sesongen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
FORLENGET MED BRANN: Rune Skarsfjord forlenger kontrakten med Brann ut 2014-sesongen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

Skarsfjord belønnet med kontraktsforlengelse

- En gjensidig tillitserklæring, sier Brann-treneren.

En god sesong i serien og cupfinale på Ullevaal 6. november. Det er fasit i Brann. Suksesstrener Rune Skarsfjord belønnes med ny kontrakt.

Den gamle kontrakten løp ut 2013-sesongen. Nå er den tidligere assistenttreneren under kontrakt ut 2014.

- Jeg er svært fornøyd med å være en del av planene for klubben fremover. Dette er en gjensidig tillitserklæring som har vokst fram over tid, sier Skarsfjord til brann.no.

Han kom til sportsklubben foran 2009-sesongen. Det ble opptrykk til hovedtrenerjobb etter at Steinar Nilsen sluttet på forsommeren i fjor.

- Brann har som mål å sikre en trygg økonomisk drift, samtidig som vi ønsker sportslig vekst. Dette er et møysommelig arbeid som trenger tid. Det er begge parter innstilt på, sier Skarsfjord.

Daglig leder Roald Bruun-Hanssen er opptatt av at Brann må bygge kontinuitet i hovedtrenerrollen.

- I samsvar med klubbens pågående strategiarbeid ønsker vi å sikre kontinuitet ved å utvide Rune Skarsfjord sin avtale med ett år til, sier Bruun-Hanssen.

- Det har gitt resultater. Rune Skarsfjord har også fremstått som en samlende lederfigur og representert klubben på en positiv måte. Han har samtidig vist evne til å forholde seg til de retningslinjer og føringer som Branns styrende organer ser som avgjørende for et bærekraftig Brann i årene som kommer, herunder et sterkt fokus på utviklingsarbeidet i klubben, fortsetter daglig leder.

Brann var av flere spådd i nedrykksstriden, men har imponert i serien. Fem runder før slutt ligger rødtrøyene på femteplass. I cupfinalen 6. november venter Aalesund.

(NTB)