FÅR TILLIT: Rune Skarsfjord får oppgaven med å være hovedtrener for Erik Huseklepp og Brann ut 2010-sesongen. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
FÅR TILLIT: Rune Skarsfjord får oppgaven med å være hovedtrener for Erik Huseklepp og Brann ut 2010-sesongen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIXVis mer

Skarsfjord fortsetter som hovedtrener i Brann

Aktuell for flere sesonger.

||| Rune Skarsfjord blir hovedtrener i sportsklubben Brann ut 2010-sesongen.

Han rykket opp som ansvarlig trener etter at Steinar Nilsen avsluttet sitt arbeidsforhold med rødtrøyene 22. mai. Nå gjøres ordningen permanent ut sesongen.

- Både i tiden under Steinar Nilsen - og ikke minst de ukene han har vært hovedtrener - har Rune gjort en meget god jobb for oss, sier daglig leder Lars Moldestad til brann.no.

Ifølge Moldestad er Skarsfjord også aktuell kandidat til å trene Brann neste sesong. Flere ulike kandidater er blitt vurdert, men bergenserne har bestemt seg for å la Skarsfjord ha ansvaret ut 2010.

Han får med seg Patrik Hansson (assistent) og keepertrener Dan Riisnes, mens Robert Hauge skal jobbe med analyse og Gregor Monsen med fysisk trening.

- Nå er det på med arbeidshanskene. Vi har mange tøffe kamper foran oss og må jobbe hardt for å lykkes. Men jeg føler en enorm entusiasme både i spillergruppen og ute blant bergenserne, og ser fram til å ta fatt på en fantastisk spennende utfordring, sier Skarsfjord til brann.no.

(NTB)