ER GARANTERT EN ÅRSLØNN: Rune Skarsfjord har opplevd mistillit fra deler av spillergruppa. Brann-treneren fortsetter i klubben og i dag kommer det fram at han ville blitt en dyr mann å sparke. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix
ER GARANTERT EN ÅRSLØNN: Rune Skarsfjord har opplevd mistillit fra deler av spillergruppa. Brann-treneren fortsetter i klubben og i dag kommer det fram at han ville blitt en dyr mann å sparke. Foto: Kent Skibstad / NTB scanpixVis mer

Skarsfjord har 1,5 millioner i fallskjerm

Sparkes ikke i Brann.

• Misnøye i Brann:  - Skarsfjord har en utålelig lederstil

Brann-styret valgte å beholde Rune Skarsfjord som trener. Hadde de sparket ham ville han ha fått en årslønn i fallskjerm, skriver Bergens Tidende.

Avisen har fått bekreftet at Skarsfjord har en sluttpakkeavtale lik en årslønn. Ifølge ligningstallene tjente han i fjor 1,515 millioner kroner. Denne avtalen hadde derimot ingen innvirkning på styret avgjørelse lørdag om å beholde Skarsfjord.

Skarsfjord har styrets tillit, men det har blåst frisk i garderoben og i spillergruppen som er delt i synet på trenerens arbeidsmetoder.

- Økonomi har ikke en gang vært tema, sier styreformann Lars Moldestad. Han får støtte av daglig leder i klubben Roald Bruun-Hansen.

- Nei, det har ikke vært tema. Det er riktig at det var et styremøte, men det dreide seg om det som hadde kommet fram under evalueringen. Det er riktig at vi har en stram kostnadskontroll fram mot neste budsjettår fordi vi er usikre på inntektsbildet. Det å blande dette inn i debatten om trenerens tillit, mener han blir søkt.

Tirsdag hadde Skarsfjord flere samtaler med flere av spillerne.

- Vi har sammen revet ned mange vegger nå, sier Skarsfjord som ikke vil bekrefte tallene avisen kommer med.

Sportslig har Brann havnet i et lite vakuum og holder med 6.-plassen på tabellen med to serierunder igjen.

(NTB)