Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skarverennet er avlyst

Skarverennet, som skulle være Marit Bjørgens avskjedsrenn, er avlyst på grunn av dårlig vær, opplyser arrangøren. 

AVLYST: Skarverennet skulle være Therese Johaugs comeback-renn. Nå er det avlyst. Her fra treningstur i Italia i fjor sommer. Foto: John Terje Pedersen
AVLYST: Skarverennet skulle være Therese Johaugs comeback-renn. Nå er det avlyst. Her fra treningstur i Italia i fjor sommer. Foto: John Terje Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Værforholdene i fjellet og videre utover dagen er slik at det ikke er forsvarlig å igangsette Skarverennet. Dette medfører at alle avganger for Skarverennets tog er innstilt. Tog som allerede er på vei, returnerer til startsted», skriver arrangøren på sin hjemmeside.

Skarverennet skulle være Marit Bjørgen, som har lagt opp, sitt siste skirenn. Hun skulle stilt til start i eliteklassen i det 37 kilometer lange rennet fra Finse til Ustaoset. Andre eliteløpere som hadde planlagt å bryne seg på skidronninga var Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Ingvild Flugstad Østberg og Ragnhild Haga.

Likevel kan Bjørgen bli å se i Skarverennet ved en senere anledning. Fredag kveld ble hun tildelt gratis deltakelse resten av livet og gratis overnatting for seg og familien i ti år, skriver NRK.

I herreklassen var blant annet Martin Johnsrud Sundby og Petter Northug klare til start.

Therese Johaug har ferdigsonet sin dopingutestengelse på 18 måneder og skulle også etter planen delta i lørdagens turrenn i sponsorklassen. Nå må hun vente til neste sesong før hun skal gå et skirenn med startnummer på brystet.

«Årets comeback», skriver Johaug ironisk på sin Instagram-historie.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!