Skattesmell for Lukkøye

Ole Klemetsen har fått en veritabel uppercut fra kemneren. Team Klemetsen kreves nå for millionbeløp av Stavanger-futen.

Fredag går Ole i ringen i sin 45. proffkamp. Men det er utenfor temaet han, pappa John og bror Ole møter tøffest motstand, i følge Stavanger Aftenblad.

Likningsmyndighetene i Stavanger skal nemlig ha underkjent reisebilag fra helt tilbake til proffstaterten i 1992. Aftenbladet mener det samlede beløpet er på hele 1,6 millioner kroner. Ole skal stå for mesteparten. Saken går nå til behandling i Overligningsnemnda. Team Klemetsen må betale store deler av beløpet før nemnda har avgjort saken, og skal ha fått i stand en betalingsplan. Men vinner Klemetsen fram, får de tilbakebetalt pengene som nå må betales.

Begynner å haste

Men selv om økonomien går trått, er Klemetsen fornøyd med fremgangen som bokser.

- En seier fredag, så er vi der jeg var etter VM-kampen mot Reggie Johnson. Neste kamp er planlagt mot Sugar Boy Malinga 14. januar og så er det duket for en EM-kamp mot Clinton Woods, forteller Ole til Aftenbladet.

For nå begynner det å haste for Ole.

- Om tre år er jeg 31. Jeg begynner å bli en gammel mann, men jeg håper det meste skal være gjort før den tid. En VM-kamp og en del penger. Håper jeg.

(Dagbladet :på nettet)

KEMNER-OUT:</B> Team Klemetsen er i skattetrøbbel.