Skeid-tvillinger skriver under for City

Kim og Tom (15) skal til England.

Skeid-juniorene Kim og Tom Skogsrud (15) reiser i slutten av måneden over til Manchester for å signere såkalte «akademikontrakter» med de himmelblå.

Det bekrefter en stolt far Kenneth Skogsrud overfor ABC Nyheter.

Familien har ved flere anledninger vært i Manchester, men det er først nå nylig at avtalen skal ha blitt spikret og at guttene er blitt tilbudt kontrakt med den søkkrike klubben.

- Vi har sett på alle fordeler og ulemper og brukt nærmere et halv år før vi kom fram til at dette er en sjanse vi ikke kunne la passere, sier far Kenneth.

Kim og Tom Skogsrud blir ikke fast inventar på Manchester City-akademiet før til sommeren. Fram til den tid vil de være en del av Skeids juniorlag, men reise over til England med så ofte som mulig for å delta på klubbens treninger.

(NTB)

TIL MANCHESTER CITYS AKADEMI: Tom (t.v.) og Kim Skogsrud reiser til Manchester for å signere kontrakt med Manchester Citys ungdomsakademi. Foto: Skeid.no
TIL MANCHESTER CITYS AKADEMI: Tom (t.v.) og Kim Skogsrud reiser til Manchester for å signere kontrakt med Manchester Citys ungdomsakademi. Foto: Skeid.no Vis mer
Skeid-tvillinger skriver under for City