Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skeiv start på tennissatsing

Tre nordmenn skulle delta i en 15 000 dollar turnering i Texas neste uke. Nå er en skadd og en slått ut av kvalifiseringen. Bare Jan Frode Andersen er igjen.

Fredrik Aarum satser på en karriere som profesjonell tennisspiller og håper at 2003 er året han begynner å klatre på verdensrankingen. Foreløpig har han bare ett ATP-poeng, noe som plasserer ham rundt 1300 på verdensrankingen.

I helgen har han spilt kvalifiseringskamp til Future-turneringen i Texas i USA. Han tapte i 1. runde mot meksikaneren Luis Manuel Flores med settsifrene 6-4, 6-2.

Boretti skadd

Stian Boretti skulle også delta, men han føler seg ikke god i høyre skulder og har besluttet å bli igjen i Norge. Skaden oppsto for noen uker siden og plaget ham litt under Davis Cup mot Østerrike i forrige uke. Derfor har han bestemt seg for å hvile noen uker.

- Vi håper han er bra igjen om to ukers tid, sier Jan Frode Andersen til Dagbladet.no.

Skaden kommer på et kinkig tidspunkt. Boretti har opplevd å klarte bra på verdensrankingen så langt i år og han skulle få følge av treneren sin Pelle Fridell til USA. Nå har planene gått i vasken.

I form

Jan Frode Andersen er nå eneste håp igjen i Texas. Han er direktekvalifisert til hovedturneringen og han spiller sin første kamp på tirsdag. Det er ennå ikke avgjort hvem han møter i 1. runde, men han regner med å bli seedet.

- Spillermessig er jeg ganske fornøyd med innsatsen i Davis Cup. Jeg håper at den gode rytmen jeg har funnet for tiden vil være med meg videre her i USA, sier Andersen til Dagbladet.no.

Etter turneringer i Texas skal Aarum og Andersen spille flere andre turneringen i USA de nærmeste ukene.

SITTER HJEMME:</B> Stian Boretti måtte bli hjemme i Norge, mens resten av laget dro til USA for å slå ball.
ENESTE IGJEN: Jan Frode Andersen håper den gode trenden fra Davis Cup-uka skal fortsette i Texas neste uke.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media