Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skeptisk til Beckham-kjøp

Trener Raddy Antic våger ikke glede seg til David Beckhams varslede ankomst i Barcelona.

 • Beckham til Barcelona?

  I går meldte den seriøse engelske avisa The Independent at det katalanske storlaget kjøper Beckham for 330 mill. kroner, og at Manchester United er muntlig enige om et salg av 28-åringen.

  Det skal mer til for at trener Antic legger Beckham inn i sine planer.

  For det er presidentvalg i Barcelona, og kandidatene overgår hverandre i å lokke supportervelgerne med stjernenavn. Presidentkandidat Joan Laporta frister med Beckham, mens andre vil love Ruud van Nistelrooy og Real-keeper Iker Casillas til fansen.

  - Så langt er det bare rykter og ingenting annet. Fram til vi ser alle sammen her, tror jeg ikke på noe, sier Antic til den spanske avisa El Mundo.

  Sjøl er Antic også avhengig av presidentvalget. 15. juni får han beskjed fra Barcelonas nye sjef om han er ønsket som trener framover.

  Og hvis han får kjøpe spillere tror han ikke det blir så enkelt.

  - Fotball er ikke som et supermarked der du kan gå og plukke den du har lyst på. Ingen vet bedre enn trenere hvem laget trenger og hva som er mulig i markedet, sier Antic.

 • Alt er trolig mulig for AC Milan. Etter ryktene om Barcelona har klubben nå varslet at de også vil by på Beckham.

  - Vi er veldig interessert i Beckham. Problemet er at han har to år igjen av kontrakten med sponsorene sine, men vi jobber hardt med det, sier Milan-direktør Adriano Galliani ifølge Sky Sports.

  (Dagbladet.no)

<B>BRUKKET HÅND:</B> David Beckhams håndskade legger ingen demper på ryktene om et farvel med Manchester United.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media