Skeptisk til Semb som TIL-trener

Roar Christensen tror det blir vanskelig å erstatte Per Mathias Høgmo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag leverte Per Mathias Høgmo sin oppsigelse, og det til tross for stor suksess som Tromsø-trener denne sesongen. Nils Johan Semb avviste ikke tanken på å bytte ut jobben i fotballforbundet til fordel for trenertilværelse oppe i nord i dag.

- Jeg har en jobb i fotballforbundet som jeg trives godt i. Samtidig har jeg sagt at er det noe som skikkelig pirrer, så er jeg åpen for det, sier Semb til Nordlys.

Tromsøs midtbanespiller Roar Christensen - som også er økonomikonsulent i klubben - tror ikke det er en god løsning.

- Jeg kunne godt tenkt meg en mer framtredende person. Jeg oppfatter han som tilbaketrukket både overfor media, markedet og generelt, sier Christensen til Dagbladet.no

Trist

Semb understreket overfor Nordlys at han ikke har blitt kontaktet av Tromsø, og verken styreleder Trygve Myrvang eller daglig leder Bjørn Tore Markussen var tilgjengelig for kommentar i ettermiddag. Begge var ute på reise. Heller ikke Per Mathias Høgmo - som fortsetter som TIL-trener ut sesongen - svarte på telefonen. Christensen kjenner ikke til at styret har konkrete navn på blokka, men er likevel sikker på en ting.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer