Skeptisk til Semb som TIL-trener

Roar Christensen tror det blir vanskelig å erstatte Per Mathias Høgmo.

Søndag leverte Per Mathias Høgmo sin oppsigelse, og det til tross for stor suksess som Tromsø-trener denne sesongen. Nils Johan Semb avviste ikke tanken på å bytte ut jobben i fotballforbundet til fordel for trenertilværelse oppe i nord i dag.

- Jeg har en jobb i fotballforbundet som jeg trives godt i. Samtidig har jeg sagt at er det noe som skikkelig pirrer, så er jeg åpen for det, sier Semb til Nordlys.

Tromsøs midtbanespiller Roar Christensen - som også er økonomikonsulent i klubben - tror ikke det er en god løsning.

- Jeg kunne godt tenkt meg en mer framtredende person. Jeg oppfatter han som tilbaketrukket både overfor media, markedet og generelt, sier Christensen til Dagbladet.no

Trist

Semb understreket overfor Nordlys at han ikke har blitt kontaktet av Tromsø, og verken styreleder Trygve Myrvang eller daglig leder Bjørn Tore Markussen var tilgjengelig for kommentar i ettermiddag. Begge var ute på reise. Heller ikke Per Mathias Høgmo - som fortsetter som TIL-trener ut sesongen - svarte på telefonen. Christensen kjenner ikke til at styret har konkrete navn på blokka, men er likevel sikker på en ting.

- Alle spillerne synes det er trist at Per gir seg. Han har startet en fin prosess i klubben, og det blir en vanskelig oppgave å få tak i noen som kan fortsette den, sier Christensen som også skryter av jobben assistenttrener Otto Ulseth har gjort.

Han har ingen formening om hvem som bør ta over.

- Per har vært veldig dyktig til å håndtere spillerne og er tvers gjennom profesjonell. Men vi har fokus på det vi skal prestere på bana, så dette får styret ta seg av, sier Christensen.

Påvirker ikke spillet

Tromsø ligger tre poeng bak Rosenborg før møtet med serietoer Vålerenga i neste runde. Christensen er overbevist om at avskjedssøknaden ikke vil påvirke spillerne.

- Nei, dette har ligget latent lenge, vi har vært klar over at det kunne skje.

- Vinner dere?

- Enten er vi bedre enn dem, eller så er de bedre enn oss - eller så deler vi broderlig. Vi skal gjøre vårt beste, sier Christensen - uten å svare på spørsmålet.

<B>SISTE KAMP:</B> Her forlater en slagen Nils Johan Semb Ullevaal i sin siste kamp som landslagstrener. Blir det en ny vår i Tromsø?