Ski-profil overrasker

Den russiske skiløperen Veronika Stepanova ble overrasket over hva folk ville vite om henne på Google, men ga klart svar.

KLART SVAR: Det russiske supertalentet Veronika Stepanova ga følgerne sine et tydelig svar. Video: stepanova_nika01 / instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet): Den russiske skiløperen Veronika Stepanova (20), som tok gull i junior-VM tidligere i år, skrev seg for alvor inn i skieliten søndag ettermiddag.

Hun viste list og klasse da hun sikret seieren på stafett for Russland, foran Sverige og Norge.

- Dette var … wow … Jeg kan ikke beskrive det ennå. En fantastisk dag, sier Stepanova til Dagbladet. For henne var det ekstra spesielt å gå ankeretappen mot Fossesholm, som hun kriget med allerede i junior-VM i 2019.

Ga svar på tiltale

Stepanova viste seg for alvor fram i skisporet søndag, men tidligere i høst har hun også markert seg i norsk presse.

Hun kritiserte blant annet Dagbladets avsløringer om forstyrret spiseatferd og spiseforstyrrelser i langrennssporten, og ga sin klare mening om at vektdebatten. Nylig kastet hun seg også inn i Johannes Høsflot Klæbo-debatten.

På Lillehammer delte Stepanova også sine tanker om en annen ting som vekket oppsikt tidligere i høst.

Hun delte et bilde fra Google på sin Instagram-konto, som viste at det ordet folk la oftest til etter navnet hennes var badedrakt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer