Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ski-VM:

Ski-VM i Lahti gikk med 15 mill. i underskudd

Billettfiasko.

LAHTI-SMELL: Ski-VM i Finland ble ingen pengefest. Det finske skiforbundet måtte konstatere at mesterskapet gikk med underskudd på drøye 15 millioner kroner.&nbsp;<span style="background-color: inherit;">&nbsp;Foto:  Bjørn Langsem / Dagbladet</span>
LAHTI-SMELL: Ski-VM i Finland ble ingen pengefest. Det finske skiforbundet måtte konstatere at mesterskapet gikk med underskudd på drøye 15 millioner kroner.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ski-VM i Finland ble ingen pengefest. Det finske skiforbundet måtte konstatere at mesterskapet gikk med underskudd på drøye 15 millioner kroner.

Skiforbundet i Finland uttalte i slutten av april at man har vært tvunget til å gjennomføre nedskjæringer for å komme ut av det økonomiske uføret.

Finnene hadde som mål om å selge 250.000 billetter til VM. men det ble bare solgt rundt 180.000.

Falun-VM i 2015 gikk med et overskudd på 46 millioner kroner. Holmenkollen i 2011 hadde hele 68 millioner kroner i pluss.

I 2019 går ski-VM av stabelen i østerrikske Seefeld.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!