Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Skia var nesten så gode at de kunne gjøre jobben sjøl

Lykkelig Pål Golberg etter sprintseieren.

VANT: Pål Golberg viste seg som den sterkeste herresprinteren på Lillehammer - der han bor og ofte trener i dagens løper.

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
VANT: Pål Golberg viste seg som den sterkeste herresprinteren på Lillehammer - der han bor og ofte trener i dagens løper. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Pål Golberg viste seg som den sterkeste herresprinteren på Lillehammer - der han bor og ofte trener i dagens løtper.

Russiske Alexey Pethukov tok andreplassen, mens Finn Hågen Krogh tok tredjeplassen.

Altaværingen styrte mye av finalen, men måtte se seg slått av Golberg - som har hatt svært god glid under hele dagens sprint.

- Jeg visste at jeg hadde ganske god glid. Skia var nesten så gode at de kunne gjøre jobben sjøl, sier en lykkelig Golberg til NRK etter seieren.

Petter Northug misset i semifinalen og ble straffet etter å ha kjørt over skia til Sergej Justjugov.

Dagens positive overraskelse sett med norske øyne, Emil Iversen, tok seg helt til finalen. Der fikk kjæresten til Heidi Weng det litt for tøft - og måtte nøye seg med sjetteplassen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling